"MITYKÓ VERONIKA" címkével ellátott hírek
Az orosz Anasztaszija Romanova nagy fölénnyel szerezte meg mindhárom aranyérmet a súlyemelők georgiai Európa-bajnokságának szerdai versenynapján a női 71 kilogrammban, amelynek magyar szereplője, Mitykó Veronika 11. lett összetettben.
Tarhosi megyejárásunk mai epizódja a 17 esztendős Papp Norbiról szól (illetve… nemcsak róla). Az ifjúsági országos súlyemelő bajnokság harmadik helyezettjével Bökfi János mesteredző által vezetett, Békéscsabai Előre Súlyemelő Clubjában találkoztam a minap. De csak a helyszínen derült ki, hogy van még egy Papp csávó (hogy rímeljek a címhez) – méghozzá Attila, a nyolc évvel idősebb fivér. Szóval a terem csöndes öltözőjében eleinte Norbi néz farkasszemet a diktafonom mikrofonjával; nem sokáig…
Tarhosi megyejárásunk mai epizódja Papp Norbiról és a bátyjáról, Attiláról szól. A súlyemelő srácokkal Bökfi János mesteredző által vezetett, Békéscsabai Előre Súlyemelő Clubjában találkoztunk. Azonfelül galériánk második etapjába korábban készült képeket is becsempésztünk.
Rióba se szakítani, se lökni nem fognak a hazai súlyemelők, ugyanis nem szereztek kvótát a decemberi kvalifikációs világbajnokságon. Minderről Békéscsaba legvérzőbb szívű súlyemelőjével, Bökfi Janival beszélgettem; az idő alatt hófehér falú irodánk atmoszférája egy film noir hangulatába csúszott át. Majd kiderült, egy kis fény azért mégiscsak pislákol az alagút végén. Például Réka leánya országos rúdtánc bajnok a profik között. (Amúgy, ha beírjuk a Google-keresőbe, hogy Bökfi: első a Jani, második a Réka.)
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft