"MKB VESZPRÉM" címkével ellátott hírek
Az MKB-MVM Veszprém 28-26-ra nyert a francia PSG otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett afelé, hogy története során először bejusson a Final Fourba.
A négy évvel ezelőtt meggyilkolt Marian Cozmára, az MKB Veszprém román kézilabdázójára emlékeznek pénteken és szombaton a városban.
Nemrégiben az MKB Veszprém kézilabdacsapata hároméves szerződést kötött Cristian Ugaldéval. A spanyol balszélső már megérkezett hazánkba, a szerződés aláírását követően pedig nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
Elhagyja a Barcelonát, és három évre az MKB Veszprém kézilabdacsapatához igazol Marco Oneto.
Fazekas Nándor 2015-ig meghosszabbította szerződését a magyar bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatánál. A 35 éves, válogatott kapus eredeti kontraktusa az idény végén járt volna le.
Rendkívül eredményesnek ítélte meg az MKB Veszprém kézilabdacsapatánál töltött öt évét Mocsai Lajos, aki a jövőben a férfi válogatott szakvezetői tisztségét látja el.
A Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének első mérkőzésén az MKB Veszprém tizenegy góllal nyert a Pick Szeged ellen.
Mocsai Lajos közös megegyezéssel távozik az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról.
A Veszprém nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben 27-26-ra verte a Pick Szegedet a budapesti Sportmax2-ben.
Két góllal nyert, de így is kiesett a Bajnokok Ligájából az MKB Veszprém.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft