"MOBILITÁSI HÉT" címkével ellátott hírek
December 14-én lezárult az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap 2018. évi kampánya. Városunkat Krivik Viktor programszervező és Klimaj Attila útügyi referens képviselte az Innovációs és Technológiai Minisztérium tanácskozó termében megrendezett ünnepségen.
Az idei európai mobilitási héten minden eddiginél több, 214 önkormányzat vett részt a közlekedési-környezetvédelmi szemléletformáló kampányban - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.
A Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény békési oktatási egységében rendhagyó órák keretében - a Mobilitas Hét szervezői által ajánlott - prezentációk segítségével dolgozták fel a témát a diákok.
2002 óta minden évben szeptember 16. és 22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hét a fenntartható mobilitás jegyében. A Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény is részt vesz a kampányban.
Vasárnap kezdődik az európai mobilitási hét programsorozata az ország több városában; az utolsó napon, szeptember 22-én tartják a fővárosban az autómentes napot az Andrássy úton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft