"MOBILTELEFON" címkével ellátott hírek
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, mert Dévaványán, egy szórakozóhelyről ellopott egy telefont. A készüléket odaadta egyik ismerősének, aki eladta. A rendőrök lefoglalták a mobilt és visszaadták a tulajdonosnak.
Facebook, Apple, Google, Samsung és Microsoft: lekapcsolhatjuk a hallgatózó szoftverekről a mikrofont - írja a híradó.hu.
Egy apa kitalálta, hogyan tudja bármikor elérni telefonon a gyerekét.
Busás pénzbírságra számíthatnak ezentúl Hawaii fővárosában azok a gyalogosok, akik telefonjukat nézik, miközben átkelnek az úton.
Megvan a napra pontos dátum, mikor érkezik az újabb Nokia-csúcstelefon, amelyet a Nokia 6 fölé pozícionálnak.
Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás mobiltelefon előfizetőknek, a nem azonosított SIM-kártyák előfizetése július 1-jétől megszűnik. A Telenor szerint a hátralevő idő nem lesz elég minden ügyfél azonosítására.
A StoreDot fejlesztése nem kevesebbet ígér, mint hogy forradalmasítja az akkumulátor-technológiát. Akkumulátorjuk 5 perc alatt képes teljesen feltöltődni.
Egészségi kockázatot is rejtenek a hamis mobiltelefonok - mondta Horváth Péter, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület munkacsoportjának vezetője és vezetőségi tagja.
A biztonsági előírások szerint csak nagyon korlátozott képességekkel rendelkezhet az a készülék, amit az amerikai elnök birtokol.
Néhány hónapon belül kerül piacra a Quick Charge 4.0-ás technológia, amit az új Snapdragon processzorral ellátott készülékek támogatnak majd. Előnye a nagyon gyors töltés.