"MOBILTELEFON" címkével ellátott hírek
Sokan már a Nokia márka feltámasztásán is meglepődtek. De úgy tűnik, sikeres volt az újrabevezetés. A gyártó szerint a telefonok szépen fogynak, a vállalat pedig már a komolyabb babérokra koncentrál.
2019-re valósulhat meg a terv. Ezáltal lehetővé válik a nagy felbontású streaming szolgáltatást a holdi felszínről a Földre. A projekt az első magánfinanszírozású Hold-misszió része – jelentették be a barcelonai Mobil világkongresszuson (MWC) kedden.
... míg lemerül a telefonunk
Pont az ünnepek előtt jelent meg egy amerikai iránymutatás, amelyik, bár konkrétan nem nevezte életveszélyesnek a mobilozást, megijesztette azokat, akik sokat telefonálnak. Itt van most az ellenvélemény: pánikra semmi ok.
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, mert Dévaványán, egy szórakozóhelyről ellopott egy telefont. A készüléket odaadta egyik ismerősének, aki eladta. A rendőrök lefoglalták a mobilt és visszaadták a tulajdonosnak.
Facebook, Apple, Google, Samsung és Microsoft: lekapcsolhatjuk a hallgatózó szoftverekről a mikrofont - írja a híradó.hu.
Egy apa kitalálta, hogyan tudja bármikor elérni telefonon a gyerekét.
Busás pénzbírságra számíthatnak ezentúl Hawaii fővárosában azok a gyalogosok, akik telefonjukat nézik, miközben átkelnek az úton.
Megvan a napra pontos dátum, mikor érkezik az újabb Nokia-csúcstelefon, amelyet a Nokia 6 fölé pozícionálnak.
Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás mobiltelefon előfizetőknek, a nem azonosított SIM-kártyák előfizetése július 1-jétől megszűnik. A Telenor szerint a hátralevő idő nem lesz elég minden ügyfél azonosítására.