"MODELL" címkével ellátott hírek
Két évvel a kifutón történt bemutatkozása után saját divatmárkája alatt futó kollekcióval jelentkezett a New York-i Divathéten Madeline Stuart Down-szindrómás modell.
Modell munka ígéretével csalt ki pénzt fiataloktól egy férfi Békés megyében. A rendőrség vádemelést javasol ellene.
A KIT Makett klub a nagyérdemű elé tárta a boszorkánykonyhájában készült mesterműveket.
Elfogadta pénteken a francia nemzetgyűlés azt a javaslatot, amely az anorexia elleni küzdelem érdekében megtiltja a túlságosan vékony modellek alkalmazását.
Kate Moss nemrégiben vacsorameghívást kapott. Az ismert divatfotós, Mario Testino, aki néhányszor már dolgozott együtt Kate-tel, most vacsorázni hívta egy jónevű londoni étterembe a modellt. A helyszínre együtt érkeztek, átölelve egymást sétáltak vacsora asztalukhoz. Idáig ugyebár nem is lenne különösebb hírértéke ennek a történetnek.
Herointúladagolásban halt meg Bob Geldof rockzenész 25 éves lánya, Peaches Geldof - közölte szerdán a halottkém - írta a híradó.hu.
Mihalik Enikő köszöni, jól van. (Nyilván Szikszai Johanna is köszöni, jól van.) Az itt élő csabai lányok és fiúk is köszönik, jól vannak. És én is köszönöm, jól vagyok – legalábbis a lehetőségekhez illően. Pusztán csak egy-két óceán van közöttünk, de amúgy mindenki a dolgát végzi, és köszöni, jól van. Szerintem, akik nincsenek jól, azok az örökös generátorok. Azaz a bulvársajtósok.
Szikszai Johanna immár harmadik alkalommal az egyik legnevesebb bőrápolási termékcsoport reklámkampányának arca lett. A pályafutása Békéscsabán kezdődött, mára pedig bejárta a világot és számos híres fotóssal, magazinnal dolgozott már.
Miranda Kerr egész egyszerűen rabul ejtette a nézelődőket: nemcsak hogy elegáns volt, de a végezetet testesítette meg - olvasható a hirado.hu oldalon.
Kis híján vonatszerencsétlenség történt, de a forgalomirányító nagyon figyelt, és csak akkor indította el a szerelvényt, amikor az előző biztonságosan megállt – mindez egy terepasztalon történt aprócska vonatokkal a Vasutas Művelődési Házban a IX. Békéscsabai Vasútmodell és Vasúttörténeti Kiállításon. A négynapos programsorozat színes programokkal vár kicsiket és nagyokat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft