"MOLESZTÁLÁS" címkével ellátott hírek
Egy ügyvédnő állítja, Harvey Weinstein producer közel ezer nőt molesztálhatott.
Roman Polanski Oscar-díjas filmrendezőt kedden ismét molesztálással vádolta meg egy nő, akinek elmondása szerint az eset 1973-ban történt - számolt be róla a BBC hírportálja.
Taylor Swift amerikai popsztár megnyerte a David Mueller egykori rádiós DJ ellen indított molesztálási perét - írta a BBC hírportálja.
A vád szerint a férfi együtt aludt a kislányokkal, tapogatta és szájon csókolta őket.
Három év két hónap börtönre súlyosította a Debreceni Törvényszék hétfőn annak a tornatanárnak a büntetését, aki tavaly intim kapcsolatot kezdeményezett egy tanítványával egy balmazújvárosi iskolában, az ítélet jogerős - közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.
Interneten molesztált fiatalkorú lányokat egy ötvenes éveiben járó kajakedző - a Blikk értesülései szerint.
Az első perben, ami a kölni szilveszteri molesztálások ügyében indult, a bíróság felmentett bizonyíték hiánya miatt egy algériai férfit.
Németországban a rendőrség vasárnap újabb incidensekről közölt jelentéseket a menekültválsággal kapcsolatban.
Rendkívüli biztonsági intézkedések mellett csütörtökön elkezdődött a farsang utcai mulatságokból álló szakasza Kölnben és a németországi Rajna-vidék több más nagyvárosában.
Jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtott kedden a Szegedi Ítélőtábla egy kiskunhalasi férfit, aki molesztálta egyik nevelt lányát és folyamatosan zaklatta családtagjait.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft