"MONITOR" címkével ellátott hírek
A monitor és a tévé mellett a telefonok képernyőit néző tömegeknél is egyre sűrűbben jelentkeznek a számítógépes korszakból jól ismert panaszok. A gyártók évről évre érkező kijelzőtechnológiai újításai ellenére a szembántalmak reneszánszukat élik.
Tudta, hogy napi 6 óránál többet nem dolgozhatna képernyő előtt? Legalábbis elméletileg, a vonatkozó egészségügyi rendelet szerint óránként 10 percre a munkaadónak biztosítania kell, hogy pihentethesse a szemét.
Károsodhat az agyműködése, érzelmi problémái alakulhatnak ki annak, aki több monitort figyel egyszerre: tévét néz, közben internetezik, esetleg az okostelefonján a közösségi oldalakat is követi - derül ki egy brit tanulmányból.
Az internet népszerűsége ellenére az európai gyerekek még mindig átlag napi két órát ülnek a tévé előtt - derült ki egy friss felmérésből.
2400, 18 évesnél idősebb, internetező, teljes vagy részmunkaidőben dolgozó munkavállalót kérdeztek meg nemrég az ország egész területéről a munkahelyi étkezési szokásairól.
Felrobbant egy számítógépes monitor, mert szemétégetés közben egy férfi a tűzbe dobta a Pest megyei Újszilváson - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője szerdán.
30 ezer forint értékű kárt okozott az a betörő, aki egy monitort lopott el egy gyomaendrődi házból.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft