"MOSÁS" címkével ellátott hírek
Ezért is van az, hogy valahányszor találkozunk, mindig képesek valami újdonsággal előrukkolni - írta Molnár Érdi Zsófi júniusban... mi pedig újra közöljük a cikket:
Kevés olyan sokoldalú cég létezik, mint a Dig-Build Kft. Ezért is van az, hogy valahányszor találkozunk, mindig képesek valami újdonsággal előrukkolni.
A paraszti háztartásban alkalmazott mosási és vasalási eszközöket, anyagokat, technikákat mutatja be a Rippl-Rónai Múzeum legújabb kiállítása, amely csütörtökön nyílt meg Kaposváron.
Ahogy egyre több háztartásban próbálják ki az úgynevezett mosó- és tisztítószer gélkapszulákat, úgy nő az ezzel összefüggő gyermekbalesetek száma, ezek megelőzésért a szülők is sokat tehetnek. Ezért az Országos Kémiai Biztonsági Intézet a Magyar Kozmetikai és Háztartás-vegyipari Szövetséggel együttműködve arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy a háztartási vegyi árukat mindig elzártan, olyan helyen tartsák, ahol azokhoz a gyermekek nem férnek hozzá.
A környezetkímélő és olcsóbb, 30 fokos gépi mosás ideális körülményeket teremt a baktériumok szaporodásához, amelyek a mosógépben maradva újabb adag ruhát fertőznek meg - mutatta ki egy friss kutatás.
A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nő, aki véletlenül kimosta cicakölykét - gépben.