"MOSZAD" címkével ellátott hírek
Legkevesebb háromezer embert ölt meg a Moszad izraeli hírszerző szolgálat az utóbbi ötven évben a célzott likvidálás módszerével - mondta egy izraeli újságíró a Der Spiegel című német hírmagazinnak.
Ezentúl a Facebookon is toborozza új alkalmazottait a Moszad izraeli titkosszolgálat - jelentette be közleményében a miniszterelnöki hivatal csütörtökön Izraelben.
Megnyitották a Moszad, az izraeli titkosszolgálat Mengele-aktáját, amelyből kiderül, miként üldözte a hírszerző szervezet évtizedekig sikertelenül Josef Mengele náci háborús bűnöst - jelentette kedden a Jediót Ahronót izraeli újság honlapja, a ynet.
Joszi Kohent, a Moszad korábbi igazgatóhelyettesét nevezte ki a hírszerző szervezet élére Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök - jelentette az izraeli média.
Zúgolódnak az izraeli hírszerzés, a Moszad vezetői, mert Benjámin Netanjahu miniszterelnök a szervezeten kívülről nevezne ki új igazgatót annak élére a légierő volt főparancsnoka személyében - értesült a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja.
Az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet legutóbbi videóján lefejezett, Kelet-Jeruzsálemből származó fiatalembernek semmi köze sem volt a Moszadhoz vagy más biztonsági szervezethez – mondta Móse Jaalon védelmi miniszter szerdán az izraeli közszolgálati rádióban.
Élesen bírálta a Netanjahu-kormányt egy szombat esti tel-avivi baloldali tüntetésen Meir Dagan tábornok, az izraeli titkosszolgálat, a Moszad volt főnöke.