"MOTOR" címkével ellátott hírek
Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán és Szarvason.
A motorkerékpárokat a motorkerékpárgyárakban vagy olyan gépjárműgyár-komplexumokban gyártják, mint a BMW, Peugeot, Honda, Suzuki és még sorolhatnánk a világhírű motormárkákat. Ezekben a gyárakban a motorkerékpárok mellett például autók, autóbuszok, sőt traktorok is készülhetnek. Ez ugye kézenfekvő.
Idén jubileumi, tizedik alkalommal rendezték meg a mára szinte hagyománnyá váló Füzestuning autó és motor show-t.
Szombat délután zajlott Mezőberényben a XI. Streetfighter Nap. Sikított a nap, dübörögtek a gépek, sírtak a gumik, szakadt a betony. Vidámság.
Egy szerencsétlen ütközés áldozata lett a három iskoláslány a XII. kerületi Alkotás és Nagyenyed utcai kereszteződésben reggel 9-kor.
Balesetben meghalt egy motoros a fővárosban csütörtökön - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Több mint egymillió dollárért kelt el egy kaliforniai árverésen az a Harley Davidson motorkerékpár, amelyet állítólag Peter Fonda használt az 1969-es Szelíd motorosok című filmben.
Megdőlt a gyorsaságimotoros körrekord a Hungaroringen a hétvégén: a cseh Jan Halbich, az Alpok-Adria Bajnokság Superbike kategóriájának versenyzője vasárnap 1:49.98 perc alatt ért körbe a mogyoródi aszfaltcsíkon, ezzel új csúcsot állított fel.
Emelkedett az Audi Hungaria Motor Kft. első féléves árbevétele, az egy évvel korábbi 2,796 milliárd euró után 3,712 milliárd euró lett - tájékoztatta a társaság pénteken közleményben az MTI-t.
Medgyesegyházáról 2014. július 14-én 22 óra és 2014. július 15-én 7 óra között ismeretlen tettes eltulajdonított egy motorkerékpárt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft