"MOTOROS" címkével ellátott hírek
Egy segédmotor-kerékpár vezetője sérült meg, állapota nem súlyos.
Összeütközött egy személyautó és egy motoros a 4642-es számú úton, Kondoros és Gyomaendrőd között. A balesetben a motoros a helyszínen életét veszítette.
Balesetet szenvedett egy motoros Ócsa külterületén, a vezető a helyszínen életét veszítette - közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.
Egy motorral közlekedő férfi vesztette életét abban a balesetben, amelyet a gyanú szerint egy szabálytalanul előző személygépkocsi-vezető okozott Békéscsaba határában.
Békés megyében a rendőrség tanácsokkal is igyekszik segíteni a motorosok biztonságos közlekedését.
Személygépkocsival ütközött és meghalt egy motoros kedden a 65-ös úton, a Tolna megyei Harcnál, az utat a baleset helyszínén teljes szélességében lezárták - közölte a rendőrség a honlapján.
Meghalt egy motoros, aki kisteherautóval ütközött péntek délelőtt Pátka közelében, a 811-es főúton - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Újabb levél érkezett a hír6.hu szerkesztőségébe. Olvasónk arról panaszkodik, hogy a házuk előtt elhajtó motorosoktól nem hallja még a saját szavát sem, és így megy ez estértől estére.
Életét vesztette egy motort vezető férfi, amikor személygépkocsival ütközött Orosháza külterületén. A nyomozás adatai szerint az autós nem adott neki elsőbbséget, ez vezetett balesethez. A rendőrség vádemelést javasol a nő ellen.
Ma 13:30 kor közúti baleset történt Békéscsabán, a Gőzmalom tér-Gyulai úti kereszteződésben, amelyben egy terepjáró ütközött motorossal.