"MOTOROZÁS" címkével ellátott hírek
A Békés Megyei Kormányhivatal és a Közlekedéstudományi Egyesület a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság támogatásával ismét megrendezte az Évadnyitó Motoros Tréninget, a kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatala, Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Szarvasi úti vizsgapályán. A programon részt vett dr. Takács Árpád, Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, valamint Dobókői György, Közlekedéstudományi Egyesület, Békés Megyei Területi Szervezet elnöke.
Hrabovszki György nem régi, sokkal inkább örökifjú motoros a szakmában. Ahhoz, hogy az általa vezetett békéscsabai intézményt jobban, közelebbről szemügyre vegyük, őt magát is közelebbről, jobban érdemes megismernünk. A Csaba Center igazgatója motorozik, bár nem annyit, mint szeretne. Kvázi létező tényezőként kezeli a Star Wars univerzumot, s ahogyan fogalmaz, tavaly ünnepelte élete felének harmadát…
Motorozás miatt túl tartós, 20 hónapos lankadatlan erekció miatt perli a német BMW céget egy kaliforniai férfi.
Nagyon jó éve volt idén a motorosoknak, mert sokáig volt jó idő, sokáig lehetett kényelmesen motorozni. Azonban a motoros szezon nem ér véget a hideg beköszöntével. Mire kell figyelni a téli motorozáskor?
Kanyó Dénes szerint a motorozáshoz is lehet hasonlítani az uszonyos- és búvárúszást. A hódmezővásárhelyi vb-n egy aranyat és egy ezüstöt nyerő sportember hobbija a motorozás, így komoly tapasztalatokkal rendelkezik két keréken is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó