"MOZGÁS" címkével ellátott hírek
A magyar lakosság 33 százaléka végez kisebb-nagyobb gyakorisággal intenzívebb testmozgást a legutóbbi Eurobarometer felmérés szerint.
A mozgás erősíti a szervezet védekező mechanizmusát, de szükséges mellette a vitaminpótlás is - közölte Gödény György fitneszedző csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
Sarkad sportfejlesztési programjának kiterjesztését segítette a Kormány Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Programja, amelynek alapvető célja, hogy olyan közösségi terek kerüljenek kialakításra, ahol valamennyi korosztály, a fiatalabbaktól az idősebbekig aktívan töltheti el a szabadidejét igényes szabadtéri létesítményekben, díjmentes formában. A program keretében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett pályázati felhívásra Sarkad Város Önkormányzata 2016. augusztusában nyújtott be pályázatot. Ennek eredményeként 16.179.673 forint összegű támogatást nyert a város, melyhez önkormányzati önerőt nem kell társítani.
A rendszeres mozgás, a sport csökkenti a rák kockázatát - mondta Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.
Hogy miért fontos a testmozgás?
Gyomaendrőd május 31-én már 10. alkalommal nevezett a Kihívás Napjára. A településen reggeltől estig folyamatosan zajlottak a pulzusszám növelő testmozgások, sportesemények, melyeknek köszönhetően több ezer ember mozdult meg a városban.
Az ötlet remek, állomásokon elhelyezett gép azt is kiszámolja, hogy a rövid testmozgással hány kalóriát égetett el a kedves utas.
A korszerűbb futó robotokat szem előtt tartó kutatók meglepő eredményeket kaptak a természet néhány legenergiahatékonyabb élőlényétől, a futómadaraktól.
Hat-hétezren látogattak ki a vasárnapi mozgásfesztiválra, amelyen 90 mozgásfajtát próbálhattak ki az érdeklődők a fővárosi Kopaszi-gáton.
Testsúlyterheléses mélyizomtorna – nem hallott még róla? Akkor itt az ideje, hogy ne csak halljon róla, de ki is próbálja. Szeptember 13-án a békéscsabai kulturális központban élőben mixelt zenére mozoghat bárki. Az izmok megtornáztatásáért Pátkai Lilla felel, a zenét DJ. Oszi szolgáltatja.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft