"MOZI" címkével ellátott hírek
A Kingsman: Az aranykör című kémfilmfolytatás taszította le a trónjáról az Az című horrort az észak-amerikai mozis hétvégén - írta a Variety.com.
A franciák járnak a legtöbbet moziba Európában: tavaly mintegy 213 millió jegyet adtak el a francia mozik, megelőzve a briteket és a németeket - közölte hétfőn a francia Nemzeti Filmközpont (CNC).
A Testről és lélekről című díjnyertes alkotást szeptember 18-tól a brit főváros több mozijában is megtekinthetik a nézők - közölte a Londoni Magyar Kulturális Központ csütörtökön az MTI-vel.
Martin Scorsese a producere a Batman ádáz ellenségéről, Jokerről készülő hollywoodi filmnek.
A tévékészülékeket és okostelefonokat is gyártó Apple amerikai óriáscég bejelentette: jövőre körülbelül egymilliárd dollárt szán műsorgyártásra.
Leonardo DiCaprio játszhatja Leonardo da Vincit egy új játékfilmben, amely Walter Isaacson könyvén alapul - értesült a Deadline.com.
Rengeteg Disney-film érkezik a következő 3 évben. Néhányat ezek közül még idén bemutatnak, de a 2018-2020-as évek is tartogatnak bőven Disney-izgalmakat.
Enyedi Ildikó Arany Medve-díjas Testről és lélekről című drámája lett a közönség kedvence az Európai Filmek 24. Nemzetközi Fesztiválján, amelyet július 15. és 21. között tartottak a Szabadka melletti Palicson.
Clint Eastwood új filmjében ismét hétköznapi emberek válnak hőssé: ezúttal három amerikai hiúsít meg terrortámadást egy Brüsszelből Párizsba tartó vonaton - írta a The Hollywood Reporter.
Több klasszikus mellett a tavalyi év egyik legjobb, itthon csak fesztiválon vetített alkotása, valamint Arnold Schwarzenegger új filmje is szerepel a Pannonia Entertainment idei felhozatalában.