"MOZIFILM" címkével ellátott hírek
Először készül élőszereplős film Barbie-ról, a világsztár játékbabáról, főszerepét Margot Robbie játssza, aki a mozi producere is lesz - írta a BBC hírportálja.
Kern András rendezésében és főszereplésével készül a Gondolj rám című film, amelyet a Magyar Nemzeti Filmalap 200 millió forinttal támogat. A forgatókönyvet a színész-rendező és Vámos Miklós írta.
Nem két, hanem három folytatás készül az Avatarhoz, mert James Cameron, a hatalmas kasszasikert arató sci-fi rendezője munka közben rájött: "kettő nem lenne elég".
A Magyar Nemzeti Filmalap 900 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Pálfi György rendezésében készülő Toldi-filmnek. A "szuperprodukció" várhatóan 2014 végén kerül a mozikba.
Minden idők legjövedelmezőbb francia filmje, az Életrevalók lett a legnézettebb film Németországban tavaly egy kedden közölt összesítés szerint.
Műszaki Emmy-díjat nyert a Colorfront magyar cég, amely az On-Set Dailies nevű termékével érdemelte ki az amerikai televíziós akadémia elismerését. A magyar fejlesztők 2010-ben egy korábbi munkájukért már technikai Oscar-díjat is kaptak. Ezúttal egy olyan programmal hívták fel a figyelmet magukra, amely gyökeresen megváltoztatta a televíziós sorozatok és mozifilmek készítésének módját.
Mozifilmmel ünnepli 65. születésnapját a Peanuts képregény, azaz Snoopy, Charlie és Sally Brown, Van Pelték és a többiek. A Twentieth Century Fox stúdió 2015. november 25-re tűzte ki az egyelőre még cím nélküli animációs alkotás premierjét - értesült a Variety.
Közel 9000-en váltottak jegyet az elmúlt négy napban az MTVA forgalmazásában vetített, Sophie Marceau és Gad Elmaleh főszereplésével készült A boldogság sosem jár egyedül című vígjátékra. A romantikus családi film ezzel a második helyre került a Filmforgalmazók Egyesületének nézettségi toplistáján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft