"MSZP-PÁRBESZÉD" címkével ellátott hírek
Az MSZP-Párbeszéd arra hívta fel a figyelmet csütörtökön, hogy egy kutatás szerint még a Fidesz szavazók is a megélhetést tartják a legnagyobb problémának.
Az MSZP-Párbeszéd szociális, együttműködő Európában gondolkodik, amely garantálja a benne élők anyagi és fizikai biztonságát - mondta Tóth Bertalan, a két ellenzéki párt európai parlamenti listavezetője, aki az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorsávjában mutatta be a pártszövetség programját a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra.
A korrupció visszaszorítását, Magyarország uniós ügyészséghez történő csatlakozását szorgalmazza az MSZP-Párbeszéd, amely törvényjavaslatot nyújt be annak érdekében, hogy Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentéseit nyilvánosságra hozzák a magyar hatóságok.
Tovább nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága márciusban, egy most vasárnap esedékes európai parlamenti (EP-) választáson 56 százalékot és ezzel 14 mandátumot szerezne - közölte a Nézőpont Intézet hétfőn.
Az MSZP-Párbeszéd benyújtotta az Országgyűlésnek a februárban kilenc ellenzéki párt által aláírt, civil szervetek közreműködésével készített oktatási minimumprogamot, amely ciklusokon átívelő, pártfüggetlen oktatási javaslatcsomag - közölte az MSZP országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Az MSZP és a Párbeszéd külön frakciót alakít, és frakciószövetségként dolgozik az Országgyűlésben - jelentették be a két párt vezetői szombaton Budapesten, a szocialista párt választmányának szünetében tartott sajtótájékoztatón. Az MSZP június 17-én tartja tisztújító kongresszusát.
Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje Vona Gábort nem szavazná meg kormányfőnek, Vona sem őt, így szerinte egy harmadik személy kellene kormányfőnek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft