"MUSICAL" címkével ellátott hírek
17 ország és 16 millió néző után Budapestre érkezik a We Will Rock You.
Az Erkel Színház ad otthont a Csodaszarvas című musical budapesti bemutatójának szeptember 4-én, Varga Viktor rendezésében.
Pénteken tartja a Magyar Állami Operaház a Billy Elliot - a Musical című produkció tánccastingját - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.
A Magyar Állami Operaház meghallgatást tart a világhírű Billy Elliot - a Musical című produkciójához, amelynek premierje 2016. július 29-én lesz az Erkel Színházban.
Mohácsi János rendezésében mutatják be a világhírű amerikai musicalt, a Hairt június 24-én a Belvárosi Színházban, az eredeti Broadway-előadás alapján.
Shreket Feke Pál, Fionát pedig Szinetár Dóra alakítja majd az Oscar-díjas animációs filmből készült nagy sikerű musical budapesti bemutatóján 2016. május 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.
A Broadwayn is taroló Jersey Boys musical filmvászonra vitelével célozta meg az újabb kasszasikert az időskori alkotásaival beskatulyázhatatlanná vált Clint Eastwood; az előzetest a húsvéti hétvégén bocsátotta ki a Warner Brothers.
Kihirdették a Mamma Mia! című musical szereposztását – olvashattuk a Magyar Távirati Iroda közleményében. A hírnek sokan örülnek, hiszen az érdeklődés akkora a musical iránt, hogy már elkeltek a jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékokon látható premierre és az azt követő öt előadásra. A Békés megyeiek, főként a békéscsabaiak külön örülnek, hiszen Sánta László – aki sok-sok szállal kötődik a megyeszékhelyhez - játssza Sky szerepét.
Kihirdették a Mamma Mia! szereposztását: a musical főszerepét Gallusz Nikolett, Koós Réka és Kováts Kriszta játssza. A darabot a nyári szegedi bemutatót követően szeptembertől a Madách Színházban láthatja a közönség.
Csaknem 25 év után újra színpadra állt Emma Thompson, aki ráadásul először szerepelt New Yorkban. A színésznőnek nagy ünneplésben volt része a Sweeney Todd című musicalben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft