"MŰTÉT" címkével ellátott hírek
Új műtéti módszerrel gyorsítják a síbaleset utáni rehabilitációt - mondta el Gáspár Szabolcs traumatológus az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.
Milliárdos értékű szerződést kötött egy céggel a Péterfy kórház, hogy így csökkentsék a műtéti előjegyzési időt.
Sikeres műtétet hajtottak végre a Nyíregyházi Állatpark hároméves afrikai elefántbikáján (Loxodonta africana), a másfél órás beavatkozás során az állat begyulladt agyarát távolították el magyar és dél-afrikai állatorvosok.
Nem, ez nem vicc, ez a magyar valóság 2017-ben. Ára van, ha az ember a legelismertebb specialistától várja a gyógyulást egy olyan betegségben, aminek kétszázezer érintettje van, de csak tízezer látszik belőle az egészségbiztosító rendszerében.
Túlélte a műtétet és jól van az a háromhetes kislány, aki mellkasán kívül dobogó szívvel született.
Meg se próbáljunk csalni, ha üres gyomrot kérnek tőlünk a műtét napján, nagy baj lehet belőle.
A Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ osztályain nem életmentő (elektív) műtét nem maradt el vérhiány miatt - szögezte le az intézmény főigazgatója pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Először végeztek egynapos csípőprotézis-műtétet Magyarországon, az operáció szerdán volt a Pécsi Tudományegyetem traumatológiai és kézsebészeti klinikáján - tájékoztatta a beavatkozást végző orvos az MTI-t csütörtökön.
Épp egy férfi tüdejét műtötték, amikor kigyulladt a győri kórház, de az orvosok nem veszítették el a lélekjelenlétüket: betolták a beteget liftbe, és folytatták az operációt.
Először édesanyja terhességének 23. hetében, majd 12 héttel később is világra jött egy kislány Texasban. Az első megszületésekor daganatot távolítottak el a farokcsontjáról, majd visszahelyezték, hogy tovább fejlődhessen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft