"MŰVÉSZ KÁVÉHÁZ" címkével ellátott hírek
Bojczán István a Jókai Színház színpadi műszaki csoportvezetője lesz a Terefere a Művész Kávéházban beszélgetős sorozat következő vendége április 6-án, pénteken 17 órától.
Idén is minden pénteken 17 órától egy-egy művésszel találkozhat, beszélgethet, fotózkodhat, tereferélhet bárki, aki betér a Jókai Színház Művész Kávéházába egy kávéra, teára, süteményre.
Az új esztendőben is folytatódik a népszerű Terefere programsorozat a Művész Kávéházban, ahol ezúttal a Jászai Mari- és Gálfy László Gyűrű-díjas Bartus Gyulával lehet beszélgetni, kávézni, fotózkodni. (A lényeg lejjebb!)
Szomor György, Nádasdy Kálmán-díjas rendező, színművész és zeneszerző lesz a vendég a következő Tereferén, október 11-én, pénteken 17.00 órától a békéscsabai Művész Kávéházban.
Csatlakozva a Miskolci Nemzeti Színház felhívásához a Békéscsabai Jókai Színház, a Körös Irodalmi Társasággal karöltve, augusztus 27-én délután, néma olvasással emlékezett a nemrég elhunyt Esterházy Péterre, a teátrum Művész Kávéházának teraszán.
A XVII. Gyulai Pálinkafesztiválon bejelentették: az Árpád Pálinka nyerte az idei Békés Megye Pálinkája díjat. Szerda délelőtt a békéscsabai Művész Kávéházban mutatkozott be újságírók előtt is a győztes termék.
Két napon belül két kávéház nyitotta meg kapuit Békéscsaba belvárosában. Pörög a város és pörögnek az emberek a sok koffeintől.
Két napon belül a két kávéház nyitotta meg kapuit Békéscsaba belvárosában. Pörög a város és pörögnek az emberek a sok koffeintől.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó