"NAGY ÁDÁM" címkével ellátott hírek
Nagy Ádám szerint saját magának köszönheti a magyar labdarúgó-válogatott, hogy az észtek elleni tallinni 3-3-as döntetlennel elvesztette esélyét a csoportelsőségre a Nemzetek Ligájában.
A közelmúltban rendezte meg az Ongai Kulturális Egyesület a Quintessence (IX.) Pálinka- és Párlatversenyt, amelyre rekordszámú nevezés (1739 pálinka és párlat) érkezett. A nemzetközi verseny abszolút győztese a békéscsabai Árpád és Vadász Pálinka lett! Az általuk nevezett 28 tétel mindegyikét éremmel díjazták: 5 Champion díjjal, 11 arany-, 12 ezüst- és 5 bronzéremmel tértek haza.
Nagy Ádám, a magyar válogatott labdarúgója nagyon nehéznek nevezte a jelenlegi időszakot, amiért nem kap játéklehetőséget olasz élvonalbeli klubjában, a Bolognában.
Sérülés miatt véget ért az idény Nagy Ádám, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna FC magyar válogatott játékosa számára.
Az olasz labdarúgó Serie A-ban legutóbb 14. Bologna leszerződtette a magyar bajnokságban címvédő Ferencvárostól az Európa-bajnokságon is szerepelt Nagy Ádámot.
Nagy Ádám úgy véli, bármi megtörténhet az egyenes kieséses szakaszban a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.
Vagy 13 éve, illetve egészen pontosan 13 éve egyszer azt kérdeztem a déli gyümölcsről elnevezett békéscsabai műintézmény kármentő könyöklőjénél Roytól (akik épp egy koncert után estek le Ádámmal), hogy mondd, miért ilyen sz@r ma Magyarországon a popzene? Erre azonnal rávágta: mit iszol? A hirtelen jött haverság miatt nem mertem semmit sem rendelni. Ezt pénteken, a Roy & Ádám Trió csabai bulija előtt szintén megkérdeztem, persze elmeséltem neki, hogy ezzel a direkt kérdéssel nem az első esetben inzultálom.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft