"NAGY-BRITANNIA" címkével ellátott hírek
A legtöbben Nagy-Britanniában a lengyelek vannak, a második legnépesebb közösség pedig a románoké.
Vagyonrekordot döntöttek a brit gazdagok leggazdagabbjai az elmúlt évben.
Sajid Javidot nevezte ki belügyminiszterré hétfőn Theresa May brit miniszterelnök. Javid Amber Ruddot váltja a belügyi tárca élén.
Saját bőréből és csontjából növesztettek új alsó ajkat és állat brit orvosok egy nőnek - számolt be róla a BBC hírportálja.
A vevő géntérképe alapján testreszabott egyedi autót ígér a vasárnapi brit sajtót elöntő hirdetési kampányában a német BMW autógyár - legalábbis azoknak a brit vásárlóknak, akik elfelejtettek rápillantani a naptárra.
Bár Nagy-Britannia elhagyja az Európai Uniót, nem hagyja magára Európát, illetve Magyarországot - mondta Boris Johnson brit külügyminiszter pénteken Budapesten.
Az Y generáció válhat az eddig feljegyzett legtúlsúlyosabb nemzedékké Nagy-Britanniában - figyelmeztetnek a brit egészségügyi szakértők.
A szigetországba érkező orvosok száma 9 százalékkal csökkent 2017-ben – áll a brit Általános Orvostudományi Tanácsnak a Bloomberghez eljuttatott felmérésében. Tavaly 3 458 olyan orvos regisztráltatta magát, aki az Európai Unióból érkezett, és ez 26 százalékkal kevesebb, mint 2014-ben.
Kígyózó sorok a sürgősségin, extrém módon leterhelt egészségügyi dolgozók, súlyos orvoshiány. Drámai a helyzet Nagy-Britanniában is.
Őrizetbe vették szerdán a National Action nevű betiltott brit újnáci csoport hat tagját azzal a gyanúval, hogy terrorcselekményre készültek.