"NÁTHA" címkével ellátott hírek
A náthának is lehetnek szövődményei, ezért ha romlik a gyermek általános állapota, orvoshoz kell vinni - közölte Bánfi Andrea gyermektüdőgyógyász szerdán az M1 aktuális csatornán.
A megfázás lehetséges gyógymódját találták meg brit kutatók, akiknek "kissé radikális" módszere a náthát okozó megannyi vírus helyett magát az emberi szervezetet célozza meg.
Bármennyire is vigyáz magára valaki, a hidegebb hónapokban mindenkit jobban veszélyeztet a nátha és a megfázás. Egy-két természetes módszert érdemes bevetni a kellemetlen tünetek ellen.
Torokfájás, orrfolyás, tüsszögés…mindenkinek ismerős a tünet együttes. De akkor, amikor javában benne járunk az influenzajárványban, nem mindegy, hogy csak egy egyszerű megfázásról, nátháról van szó, vagy a komoly szövődményekkel járó influenzáról. Nehéz különbséget tenni, kezelés szempontjából viszont fontos tudni, mivel állunk szemben.
Az emberek jó része évente akár háromszor is megfázik, a betegség nem súlyos, de nagyon legyengítheti a szervezetet. Citromos-mézes tea, forró fürdő, kamillás inhalálás és egyéb házi praktika, amivel olcsón, de hatásosan kezelhető a nátha.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó