"NEMI ERŐSZAK" címkével ellátott hírek
Gyilkossági kísérlettel vádolják Imelda Cortezt, aki nem akarta megszülni a nemi erőszak során fogant gyerekét. Salvadorban ugyanis az abortuszt minden körülmények között tiltják.
A Budapesti rendőr-főkapitányság is megerősítette a hírt, a férfit pénteken hozhatják Budapestre.
A Brett Kavanaugh konzervatív főbírót szexuális erőszakkal vádoló nők egyike, Judy Munro-Leighton elismerte szombaton, hogy hazudott, és soha nem is találkozott a főbíróval.
Weinstein ügyvédje szerint a vádirat jogilag erőtlen, úgy véli, a kikerült emailek alapján a producer "meleg, baráti viszonyt" ápolt barátnőivel.
Svédországban vasárnap hatályba lépett az az új törvény, amely szerint ezentúl nemi erőszaknak minősül minden olyan szexuális érintkezés, amelyhez az egyik fél nem adta egyértelmű hozzájárulását.
A Los Angeles-i kerületi ügyészség vizsgálja Sylvester Stallone amerikai filmsztár kilencvenes évekbeli nemierőszak-ügyét - értesült a The Hollywood Reporter.
Nyolcan erőszakoltak meg egy lányt az egyik borsodi településen, vádat emeltek ellenük - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyész szerdán az MTI-vel.
A férfi többször bántalmazta, ököllel és székkel is ütötte, ezután megerőszakolta cellatársát.
Sokkoló adatokat közölt egy francia szervezet: minden nyolcadik nő nemi erőszak áldozatává vált.
A férfi azt vallotta, hogy belső késztetés hatására támadta meg a nőket, mindig ugyanúgy: kora reggel, hátulról rontott áldozataira, kesztyűt viselt és az arcát eltakarta.
Hírek