"NEMZETI KONZULTÁCIÓ" címkével ellátott hírek
Miután hét hónap alatt 11 milliárd forintot költött a nemzeti konzultációval összefüggő kommunikációs feladatokra a Miniszterelnöki Kabinetiroda (MK), a következő hónapokban újabb milliárdokat költenek kormánypropagandára - olvasható a hvg.hu-n.
Meg kell védeni azokat az eredményeket, amelyeket a 2010-es kormányváltás óta elértek - mondta Deutsch Tamás Szendrőben, a nemzeti konzultációval kapcsolatban tartott lakossági fórumon szerdán mintegy száz ember előtt.
Nemzeti Konzultáció 2017. címmel zajlott péntek este lakossági fórum Füzesgyarmaton, a közösségi központban. A rendezvény vendége Csizi Péter, Baranya megyei országgyűlési képviselője volt.
Nemzeti Konzultáció 2017. címmel zajlott péntek este lakossági fórum Füzesgyarmaton, a közösségi központban. A rendezvény vendége Csizi Péter, Baranya megyei országgyűlési képviselője volt.
Brüsszel csak egymillió ember szavát érti meg, kormányokét nem - mondta a Fidesz frakcióvezetője szerdán a Békés megyei Medgyesegyházán, a nemzeti konzultáció témájában tartott országjáró körúton.
Az Európai Bizottság is kitöltötte a nemzeti konzultációt, de tételesen megcáfoltak benne minden állítást.
Folyamatosan érkeznek a kormányhoz a nemzeti konzultációs ívek: eddig az állampolgárok nagyjából harmada kapta meg a küldeményt, és bő egy hónappal a határidő előtt 112 ezer kérdőívet küldtek vissza - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ kedden az MTI-vel.
Indul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy "meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést" - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba.
"Saját fegyverével fogjuk a Fideszt térdre kényszeríteni" - mondta Vona Gábor Jobbik-elnök a párt évadnyitó rendezvényén. Azért jutottak arra a döntésre, hogy ők is a néppel konzultáljanak, mert úgy látják, a Fidesz ellehetetetleníti a népszavazásokat.
J. István alias Szerzetes negyven éves békéscsabai polgár vasárnap hajnalban iszlamista fejkendőben lefestette a Bánát utcán elhelyezett nemzeti konzultációs óriásplakátot. (A plakát eredeti üzenete: „Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját! – Nemzeti konzultáció a bevándorlásról és a terrorizmusról”.) A dolog pikantériája, hogy a rendőrség a festéknyomokat követve néhány óra múlva megtalálta a lakásán a performert, akit alsógatyában megbilincselve nyomban be is vittek az őrszobára. Egy plakátrongálás színe és fonákja.