"NEMZETI KONZULTÁCIÓ" címkével ellátott hírek
Prioritási listát állítottak az emberek a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelynek kérdőívét mintegy 1,4 millióan töltötték ki - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.
Az új kormánynak is célja a családok támogatása és annak megkönnyítése, hogy minél többen vállaljanak gyermeket – erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) parlamenti államtitkára beszélt a Gyermeknap alkalmából. Rétvári Bence hangsúlyozta: a terveket a családokkal együtt dolgozzák majd ki, ezért hamarosan indul a témában a nemzeti konzultáció.
Pontról pontra cáfolja Soros György azt, amit a magyar kormány Soros-tervnek hív. A magyar származású amerikai milliárdos saját honlapján vette végig a magyar nemzeti konzultáció kérdéseit, szerinte egyik sem igaz.
Mostanra meghaladta a 350 ezret a visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőívek száma - közölte kedden az Origo kormányzati forrásokra hivatkozva.
Egyre több dolog nem stimmel a kormány címlistájával, ugyanis nem létező nevekre is küldenek nemzeti konzultációs levelet – tudta meg a Magyar Nemzet. Legutóbb egy zuglói lakos panaszolta el a lapnak, hogy Kun Bélának címezve is érkezett elsőbbségi levél a Soros-tervről. Erre a címre már nem először érkezik Kun Bélának levele.
Radikálisan romlott a belbiztonsági helyzet az elmúlt két és fél évben Európa-szerte, ezzel szemben Magyarországon mind a nemzet-, mind a közbiztonság javult - jelentette ki Bakondi György a "Soros-tervről" indított nemzeti konzultációs lakossági fórumon a Békés megyei Gyomaendrődön szerdán.
Több mint húszezren már kitöltötték az interneten a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció kérdőívét - mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke hétfőn az M1 műsorában.
Egy órán belül 81 különböző kombinációt próbált ki a Hír TV riportere, és sikeresen szavazott a Soros-tervről.
A Fidesz szerint a bevándorláspárti ellenzék végre akarja hajtani a Soros-tervet.
Miután hét hónap alatt 11 milliárd forintot költött a nemzeti konzultációval összefüggő kommunikációs feladatokra a Miniszterelnöki Kabinetiroda (MK), a következő hónapokban újabb milliárdokat költenek kormánypropagandára - olvasható a hvg.hu-n.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft