"NÉPSZAVA" címkével ellátott hírek
Leisztinger Tamás egyik cége, a Proton Trade Zrt. veszi meg a Népszava kiadóját - közölte a lapot megjelentető társaság sajtóügynöksége pénteken az MTI-vel.
Szellemiségük megőrzése és a kiszámítható finanszírozás érdekében, az októberben megkötött adásvételi szerződés felmondása után, új tulajdonosuk van a korábbi Geomédia-lapoknak, így a Népszavának, a Vasárnapi Híreknek és a Szabad Földnek - közölte a Népszavát kiadó XXI. Század Média Kft. kedden az MTI-vel. Hozzátették: a Horizont Handels und Industrie AG Puch László korábbi szocialista politikus és Simon Dénes tulajdonában álló vállalkozás.
A Népszava szerint semmiben nem tér el a valóságtól tudósításuk Dávida Mariannának, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzési főosztályvezetőjének becsületsértési peréről, szerintük az adóhatóság félretájékoztat az ügyben.
Szávay István országgyűlési képviselő, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke pénteken feljelentést tett az Országos Rendőr-főkapitányságon ismeretlen tettes(ek) ellen kegyeletsértés bűncselekményének alapos gyanúja miatt. Kérte, hogy az elbírálás során vizsgálják meg esetleges más bűncselekmények elkövetésének lehetőségét is.
Véget ért vasárnap a Magyar Újságírók Szövetsége, a MÚOSZ szaktanfolyama Kardoskúton. Az elmúlt napok kemény munkája, tanulása, az emlékezetes beszélgetések, az értelmiségi lét lényegébe vágó viták után a hallgatók dr. Eötvös Pál, a MÚOSZ elnöke kezéből vehették át oklevelüket, s fogadták Ramasz Imre kardoskúti polgármester gratulációját. Ám előtte az elnök rövid tájékoztatást adott egy-két olyan időszerű kérdésről, mely a szövetség munkáját, elképzelésit érinti, véleményét fejezi ki.
Mintegy háromszázan gyűltek össze kedden délelőtt a budapesti Könyves Kálmán körúton, a Népszava szerkesztőségének épülete előtti parkolóban, tiltakozva a gój motorosok által meghirdetett demonstráció ellen. A megmozduláson megjelent Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft