"NEVEZÉS" címkével ellátott hírek
Még tíz napig, november 8. éjfélig lehet jelentkezni A Dal 2019-be, a Duna Televízió dalválasztó show-jának jövő évi mezőnyébe, a műsor nyolcadik évadába.
Hétfőtől lehet nevezni a legjobb orvosnőket, pedagógusokat, egészségügyi szakdolgozókat és szociális területen dolgozó nőket a Richter Aranyanyu Díjra.
Csütörtök éjféltől várják a nevezéseket a 2015. május 23-án induló Nemzeti Bor Maratonra, amelyen 11 nap alatt csaknem 2580 kilométer megtételével 22 borvidék mintegy 120 településén futnak keresztül a jelentkezők - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.
Elindult a nevezés a Fonogram - Magyar Zenei Díjra. A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) idén is megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók díjátadó gáláját.
Rekordszámú, 250 nevezés érkezett a Hungaroringen péntektől vasárnapig tartó jubileumi, 15. Szilveszter-ralira.
Rekordszámú nevezés futott be az egyetemisták és főiskolások hatodik karate Európa-bajnokságára, amelynek Budaörs ad otthont péntektől vasárnapig.
A tévénézők SMS-szavazatai juttatták A Dal szombati döntőjébe ByeAlexet, aki a zenei fősodortól eltérő, Kedvesem című dalával az elmúlt hetekben nagy népszerűségre tett szert, és az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének egyik meglepetésembere lett.
Békés megyéből is várják a jelöléseket az Astellas-díj - Az év orvos 2012 pályázatra - írja a gyulaihirlap.hu.
Meghosszabbították, így a felhívásban jelzett decemberi dátum helyett 2013. január 1-jén éjfélig küldhetik be a páciensek saját kezelésük, illetve gyógyulásuk történetét az Év orvosa pályázatra, és jelölhetik kedvenc orvosukat az Astellas-díjra.
Rekordszámú, 71 nevezés érkezett az amerikai filmakadémiához a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjának mezőnyébe . A magyar nevezett Fliegauf Bence Csak a szél című, számos fesztiváldíjjal kitüntetett alkotása. A romagyilkosságokkal foglalkozó játékfilm többek között az Ezüst Medvét is megkapta az idei Berlinalén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft