"NEW YORK" címkével ellátott hírek
Megerősített biztonsági intézkedések közepette várják az új esztendőt New Yorkban.
Már nem New Yorkban él a legtöbb ultragazdag ember, az amerikai metropoliszt Hongkong taszította le a trónról a Wealth-X felmérése szerint.
Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében - tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.
Elektromos hiba miatt tűz ütött ki a New York-i Trump-toronyban hétfő reggel.
A súlyosan eladósodott New Yorki-i Metropolitan múzeum radikális lépésre szánta el magát.
Bűnösnek mondta ki egy New York-i bíróság szerdán Mehmet Hakan Atilla török bankárt az Irán elleni amerikai szankciók megsértése miatt.
New York bűnügyi statisztikáinak javulását dicsérte beiktatási beszédében a város demokrata párti polgármestere, Bill de Blasio, aki hétfőn kezdte meg második polgármesteri ciklusát.
Csőbomba robbant New York központjában egy buszpályaudvarnál helyi idő szerint hétfő reggel. A föld alatti merénylet halálos áldozatot nem követelt, két ember megsebesült, közülük egyik maga a merénylő.
Három embert vettek őrizetbe az ügyben, az egyik gyanúsított állítólag a következő 9/11-et kívánta létrehozni. Egy beépített FBI-ügynök segítségével leplezték le az akciót egy éve.
New Yorkba és Chicagóba indít közvetlen járatot jövő nyártól Budapestről a lengyel LOT légitársaság; Szijjártó Péter a pénteki budapesti bejelentésen azt hangsúlyozta, Magyarországnak versenyhátrányt jelentett, hogy nem volt közvetlen összeköttetése az Egyesült Államokkal, noha az Magyarországon a második legnagyobb befektető.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft