"NŐ" címkével ellátott hírek
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki pénzt követelt egy asszonytól Sarkadon.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap elfogtak egy békéscsabai nőt, aki ellen az egyik budapesti kerületi bíróság adott ki elfogatóparancsot.
Vasárnap ismét átmászott valaki a Fehér Ház kerítésén, a biztonsági őrök azonban azonnal őrizetbe vették. A változatosság kedvéért ezúttal nő az illető, és külön érdekesség, hogy hat nap alatt háromszor próbálkozott bejutni a Fehér Házba.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy körösladányi nőt, akit a lakásán fogtak el a rendőrök.
Magyar nőt vert meg brutálisan szomáliai szomszédja Londonban a nő gyermeke szeme láttára, miután a nő számon kérte, hogy 8 éves fiuk megrugdosta a gyerekét - írta az origo.hu hírportál a TV2 Tények műsorára hivatkozva.
Több éve már, -szinte hagyomány-, hogy május utolsó szombatján tartjuk a Füzesgyarmati Nők Egyesülete által szervezett Női fórumot.
Megöltek Szamossályiban egy 61 éves nőt, akinek holttestét egy hozzátartozója találta meg szombat délelőtt a lakásában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon.
Előrehaladottabb állapotban veszik észre, ráadásul agresszívabb is a mellrák a férfiak esetében, mint a nőknél - mondja a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának vezetője.
Számtalan esetben tűrhetetlen hírek olvashatók a mocskos, hitvány, aljas, elvetemült, lepra, nyomorult… egyszóval a nemtelen erőszakoskodó férfiakról. Miközben… miközben a medálnak van fonákja is. Most a fészen több ismerősömnek is nekiszegeztem azt a kardinális kérdést, hogy vajh egy nő meg tud-e erőszakolni egy férfit? (18 karikás válaszokat is kaptam.)
Holtan talált egy nőt élettársa csütörtök délután öt óra körül Budapesten, XVIII. kerületi otthonukban. Az 51 éves nő bűncselekmény áldozata lett - tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.