"NŐ" címkével ellátott hírek
Békéscsabán, a Kígyósi utcában, tegnap, 21 óra 30 perc körül elesett egy kerékpáros nő.
A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. április 29-én elfogtak egy szakonyi nőt, aki ellen a Szombathelyi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot kiskorú veszélyeztetése miatt.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 17 óra 45 perc körül Kétegyházán, a Széchenyi utca és a Gyulai út kereszteződésében.
Az amerikai történelemben először lesz női katonatiszt a tengerészgyalogságnál.
Beszorult egy ötven centiméter átmérőjű vízátvezető csőbe egy nő vasárnap Ráckevén, a tűzoltók mentették ki - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Holtan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták - erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki pénzt követelt egy asszonytól Sarkadon.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap elfogtak egy békéscsabai nőt, aki ellen az egyik budapesti kerületi bíróság adott ki elfogatóparancsot.
Vasárnap ismét átmászott valaki a Fehér Ház kerítésén, a biztonsági őrök azonban azonnal őrizetbe vették. A változatosság kedvéért ezúttal nő az illető, és külön érdekesség, hogy hat nap alatt háromszor próbálkozott bejutni a Fehér Házba.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy körösladányi nőt, akit a lakásán fogtak el a rendőrök.