"NORVÉGIA" címkével ellátott hírek
A támogatásoknak köszönhetően a forgalomba helyezett új autóknak tavaly már több mint a fele elektromos vagy hibrid jármű volt Norvégiában az OFV autóipari üzleti tanácsadó vállalat adatai szerint.
Mintha egy óriási betonkocka csúszna a tengerbe, olyan lesz Európa első víz, pontosabban tenger alatti étterme.
A norvégiai Oslo nyerte el a 2019-es Európa Zöld Fővárosa címet egyebek közt azzal az átfogó megközelítésű programmal, amely a biodiverzitás megőrzését, a társadalmi befogadást, illetve a tömegközlekedés és az egészségügy fejlesztését is magában foglalja - tudatta pénteken az Európai Bizottság.
Norvégia kiber- és hackertámadások fokozott veszélyének van kitéve - derült ki a skandináv ország katonai hírszerzése által hétfőn közzétett, fenyegetéseket összegző éves jelentéséből.
Christian Berge, a norvég férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, arra készültek, hogy a magyarok helyett az olimpiai bajnok dánokkal találkoznak a franciaországi világbajnokság keddi negyeddöntőjében.
A magyar válogatott 24-23-ra kikapott a címvédő és világbajnok norvég csapattól a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének keddi játéknapján.
Vasárnap több száz rénszarvast öltek meg a villámcsapások Norvégiában.
Egy férfi beleejtette a telefonját egy nyilvános WC-be Norvégiában. A barátja segíteni akart neki, és úgy döntött, megpróbál bemászni a készülékért a magyar pottyantós budikhoz hasonló illemhely igencsak mocskos, bűzös részébe. És beleragadt. A tűzoltók szedték ki.
Már így is minden negyedik autó elektromos az országban, tíz éven belül viszont radikális mértékben nőhet a számuk.
Megtisztelő felkérést kapott Baran Ádám a Békéscsabai Röplabda SE elnöke.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó