"NYARALÁS" címkével ellátott hírek
Még mindig az autós nyaralás a legnépszerűbb a magyarok körében. Érdemes egy kicsit felkészüli rá.
Állítólag, ha elmész nyaralni, otthon hagyod a gyomorfekélyed. Így is történt. Öt napot Balatonoztunk.
Ha nyaralás, akkor pozitív élmények. Ám olykor megesik, hogy külföldi utunk során ér minket baleset. Tavaly például Görögországban, Horvátországban, Spanyolországban és Olaszországban is ért baleset magyar turistát, de érkezett bejelentés Szingapúrból, az Egyesült Államokból, Indonéziából és Thaiföldről is. Lássuk, mit tehetünk ilyen esetben - írja a híradó.hu.
A többség belföldi utazást tervez.
Alig több mint két hét múlva kezdődik az iskolai szünet, így egyre gyakrabban merül fel a családi asztalnál a nyári vakáció témája. Az úti cél és az utazás időpontja mellett fontos téma az is, hogy mikor váltsunk valutát a tervezett nyaraláshoz, lehet-e a mostaninál olcsóbb az euró vagy éppen a horvát kuna? A forint az elmúlt napokban féléves csúcsára erősödött, így felmerül a kérdés: most érdemes a nyaralásra szánt összeget átváltani?
Az idei nyári szezonban a magyar turisták körében Spanyolország, Görögország, Bulgária, Horvátország, Olaszország és Ausztria volt a legkedveltebb úti cél - mondta a Neckermann Utazás ügyvezető igazgatója az MTI-nek pénteken.
Négy kisfiúval és egy 41 éves-szülinapos pasival nekivágni egy balatoni nyaralásnak, igazán mókás. Általában. Feledhetetlen pillanatokból mindenesetre akad jó néhány.
A CIB Bank szakértői szerint az olimpiára kiutazni készülő magyar szurkolóknak is célszerű előre jelezniük külföldi utazásukat pénzintézetüknél, mivel a bankok a hirtelen megsokasodott külföldi tranzakciók miatt biztonsági okokból korlátozhatják a bankkártyát.
10 éve járunk Szárszóra. Gondolatmorzsák 1-25-ig.
Július elsejétől Horvátországban is segítik a magyar turistákat a magyar rendőrök - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata pénteken a rendőrség honlapján.