"NYEREMÉNYJÁTÉK" címkével ellátott hírek
Miért is érdemes az eMARKT műszaki áruház weboldalára szörfölni?
Csapatok figyelem! Nyerjetek sporthálót a sporthálógyártó.hul-tól! Csak játszanotok kell, és ha ügyesek vagytok, akkor a füzesgyarmati cég behálózza a focikaputokat!
Kétnaponta páros fürdőbelépő és 6 db wellness-hétvége talál gazdára a Jövő Építők TDM és Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdő közös kezdeményezésének keretein belül.
Ismét forog a szerencsekerék a Gyulahús márkaboltjaiban.
Azért az menő dolog, amikor egy garázscég, amelyik kinövi magát – és a garázst –, nem ül a babérjain, hanem azon agyal, kiknek és milyen formában tudna segíteni.
Megtévesztő, a Facebook-on megjelent nyereményjátékokra hívja fel a figyelmet a Lidl Magyarország és a Penny Market, mindkét társaság azt közölte, hogy visszaéltek a nevével.
Az Őszi Divatnapok és Akciók Éjszakái elnevezésű rendezvénysorozat keretében, három szerencsés hölgy került a rivaldafénybe, akik egyenként 300-200-100.000 Ft értékben vásárolhattak a Csaba Center jóvoltából.
A Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület az elmúlt évben két Nemzeti Együttműködési Alap pályázatot is elnyert, mely összegből többek között a Kastélytúra és a Templomtúra című kiadványok készültek el a Tourinform Körös-Sárrét iroda közreműködésével.
Május 16-án éjfélkor lezárult az ALFÖLDVÍZ meghirdetett háromfordulós Vízzel, lélekkel című környezetvédelmi nyereményjátéka, amellyel 250 ezer forint értékű családi, balatoni nyaralást lehetett nyerni.
Nyolcadik éve, hogy három nagy esemény szerepel a Csaba Center naptárában: a Tavaszi és az Őszi Divatnapok valamint a Center Születésnap. Az idei elsőhöz lassan pipa kerül. (x)