"NYÍLT NAP" címkével ellátott hírek
Január 31-ig várják a társadalomtudományok iránt érdeklődő magyarországi és a külhoni magyar középiskolások jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) iskola mellett végezhető, ingyenes kurzusaira, amelyekről szombaton nyílt napon tájékozódhatnak az érdeklődő diákok Budapesten.
Felsőoktatási Kavalkád címmel fogadta a Kodolányi János Főiskola a Békés és Csongrád megye 11. és 12. évfolyamos diákjait, az osztályfőnöket péntek délelőtt, az orosházi intézményében. Nyílt nap volt a javából.
Felsőoktatási Kavalkád címmel fogadta a Kodolányi János Főiskola a Békés és Csongrád megye 11. és 12. évfolyamos diákjait, az osztályfőnöket péntek délelőtt, az orosházi intézményében.
Egy izgalmas rendezvénnyel, azaz a Felsőoktatási Kavalkáddal várja az orosházi Kodolányi János Főiskola a Békés és Csongrád megye 11. és 12. évfolyamos diákjait, azok osztályfőnökeiket. A nyílt nap keretén belül az érdeklődők két előadást is meghallgathatnak, illetve számtalan sokszínű feladatban kipróbálhatják magukat. Legyél már most főiskolás!
Vasárnap nyílt napot rendez a Gyermekvasút a Széchenyi-hegyi végállomáson, ahol színes programokkal várják a gyerekeket.
Az Ösvény Esélynövelő Alapítvány füzesgyarmati rehabilitációs üzemében szeptember 28-án nyílt napot tartottak.
Pályaválasztási nyílt napra várja a Fővárosi Nagycirkusz pénteken pedagógusaikkal együtt azokat a diákokat, akik az előadó-művészeti pálya iránt tehetséget, elhivatottságot éreznek.
Pénteken nyílt napot tart a Miskolci Egyetem mindazon végzős középiskolások számára, akik ott szeretnék folytatni tanulmányaikat - közölte a felsőoktatási intézmény.
Nagy eséllyel a hármas számú gyermekem a legfiatalabb iskolás ma Magyarországon. Na jó, lehet, hogy vannak még hasonlóan megveszekedett szülők, akik nem várják ki, hogy csemetéjük elérje az iskolaköteles kort, de sok(kal) fiatalabb biztosan nincs nála.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft