"NYÍLT NAP" címkével ellátott hírek
Felsőoktatási Kavalkád címmel fogadta a Kodolányi János Főiskola a Békés és Csongrád megye 11. és 12. évfolyamos diákjait, az osztályfőnöket péntek délelőtt, az orosházi intézményében. Nyílt nap volt a javából.
Felsőoktatási Kavalkád címmel fogadta a Kodolányi János Főiskola a Békés és Csongrád megye 11. és 12. évfolyamos diákjait, az osztályfőnöket péntek délelőtt, az orosházi intézményében.
Egy izgalmas rendezvénnyel, azaz a Felsőoktatási Kavalkáddal várja az orosházi Kodolányi János Főiskola a Békés és Csongrád megye 11. és 12. évfolyamos diákjait, azok osztályfőnökeiket. A nyílt nap keretén belül az érdeklődők két előadást is meghallgathatnak, illetve számtalan sokszínű feladatban kipróbálhatják magukat. Legyél már most főiskolás!
Vasárnap nyílt napot rendez a Gyermekvasút a Széchenyi-hegyi végállomáson, ahol színes programokkal várják a gyerekeket.
Az Ösvény Esélynövelő Alapítvány füzesgyarmati rehabilitációs üzemében szeptember 28-án nyílt napot tartottak.
Pályaválasztási nyílt napra várja a Fővárosi Nagycirkusz pénteken pedagógusaikkal együtt azokat a diákokat, akik az előadó-művészeti pálya iránt tehetséget, elhivatottságot éreznek.
Pénteken nyílt napot tart a Miskolci Egyetem mindazon végzős középiskolások számára, akik ott szeretnék folytatni tanulmányaikat - közölte a felsőoktatási intézmény.
Nagy eséllyel a hármas számú gyermekem a legfiatalabb iskolás ma Magyarországon. Na jó, lehet, hogy vannak még hasonlóan megveszekedett szülők, akik nem várják ki, hogy csemetéjük elérje az iskolaköteles kort, de sok(kal) fiatalabb biztosan nincs nála.
A Békéscsabai Tankerület illetékességi területéhez tartozó intézményekben 2015 decemberében két intézmény szervez nyílt napot az intézmény iránt érdeklődő tanulóknak és a szüleiknek.