"NYÍLTVÍZI ÚSZÁS" címkével ellátott hírek
Rasovszky Kristóf aranyérmet szerzett 25 kilométeren a nyíltvízi úszók Glasgow-ban rendezett Európa-bajnokságának vasárnapi zárónapján.
Rasovszky Kristóf nyerte a nyíltvízi úszók 10 kilométeres világkupa versenyét a kanadai Quebecben.
Rasovszky Kristóf ötödik lett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében a vizes világbajnokság keddi napján Balatonfüreden.
A tíz kilométeres szabadvízi úszásban Risztov Éva a tizennegyedik, Olasz Anna pedig a tizenötödik lett. Győzött a holland Sharon van Rouwendaal.
A Risztov Éva, Papp Márk, Székelyi Dániel összeállítású magyar együttes bronzérmet nyert az 5 kilométeres csapatversenyben a nyíltvízi úszók hoorni Európa-bajnokságán szerdán.
Negyedik olimpiáján vesz részt augusztusban Risztov Éva, aki a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében címvédőként ugrik majd az Atlanti-óceánba Rio de Janeiróban.
Legjobb magyarként Risztov Éva a hetedik helyen végzett a nyíltvízi úszók Abu-Dzabiban rendezett világkupaversenyén.
Olasz Anna győzött a nyíltvízi úszók világkupa-sorozatának utolsó állomásán, Hongkongban.
Jól haladnak az előkészületek és a lezárult nevezések alapján 29 ország versenyzői lesznek jelen a jövő hét péntektől vasárnapig tartó balatonfüredi junior nyíltvízi úszó-világbajnokságon.
A londoni olimpiai bajnok Risztov Éva ezüstérmes lett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében a berlini úszó Európa-bajnokság szerdai nyitónapján. A tavalyi vb-n ötödik Olasz Anna ezúttal is ebben a pozícióban végzett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft