"NYÍREGYHÁZI ÁLLATPARK" címkével ellátott hírek
Már láthatóak a nemrégiben született vörös óriáskenguruk (Macropus rufus) a Nyíregyházi Állatparkban.
Uniós forrásból, a kormány jóváhagyásával több mint 5,7 milliárd forintot fordít fejlesztésekre a következő években a Nyíregyházi Állatpark, ahol többek közt új hópárduckifutó, látogatóközpont és ökocentrum is felépül majd.
Amerikai bölény (Bison bison) született a Nyíregyházi Állatparkban, a most egyhetes borjút a látogatók már megtekinthetik a park Amerika élővilágát bemutató kifutórendszerében.
Törpevíziló (Choeropsis liberiensis) született a Nyíregyházi Állatparkban, az utódot kedden mutatták be a nyírségi megyeszékhely látványosságában.
A világ állatkertjeiben is ritkaságnak számító mishmi takin (Budorcas taxicolor taxicolor) született a Nyíregyházi Állatparkban.
Zászlósfarkú gereza (Colobus guereza guereza) született a Nyíregyházi Állatparkban. A ritka majomfaj legifjabb példánya a jó időnek köszönhetően már a külső kifutóval is ismerkedik.
Már láthatja a közönség a Nyíregyházi Állatpark új jegesmedvéjét, a kétéves hím állat Németországból érkezett a nyírségi megyeszékhely látványosságába.
Mesterségesen etetik a Nyíregyházi Állatparkban az augusztus végén született és szerdán a nagyközönség előtt is bemutatkozott fehéroroszlán-kölyköt.
Mintegy 400 millió forint értékű újabb fejlesztést készíthet elő a Nyíregyházi Állatpark, ahol látogatócentrum, hópárduc-kifutó és látvány-fókamedence épül majd.
Nyársas antilop (Oryx gazella) született a Nyíregyházi Állatpark afrikai élővilágot bemutató kifutórendszerében.