"NYOMKÖVETÉS" címkével ellátott hírek
A légitársaságok hamarosan utolérik a csomagfutárokat: bevezetik a feladott poggyászok alaposabb nyomon követését. Ami magától értetődőnek látszana, az többéves előkészület után, csak idén júniustól válik kötelezővé.
Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hatóság (FDA) engedélyezte az első olyan tabletta forgalomba hozatalát, amelynek bevétele digitálisan nyomon követhető.
A Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA) 98 millió forintos tőkeemelést hajt végre a Hargamon Kft. kerékpáros telematikai - nyomkövető és lopásgátló - szolgáltatás fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó cégben - közölte a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. szerdán az MTI-vel.
Interneten követhetik nyomon a műholdas jeladóval felszerelt fehér gólyák útját az érdeklődők.
A Twitter mikroblogportálon keresztül követik nyomon az influenzás megbetegedéseket az Egyesült Államokban a Johns Hopkins Egyetem szakemberei. A közösségi oldal felhasználói rengeteget foglalkoznak az influenzával, amely idén súlyos és járványszerű méreteket öltött az országban, így a szakembereknek nehéz volt különválasztaniuk a fertőző betegséget csupán érintő és a valódi eseteket említő bejegyzéseket.
Négy betörőt fogott el egy rendőrségi nyomkövető kutya Gávavencsellőn - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó