"NYUGATI PÁLYAUDVAR" címkével ellátott hírek
Április 22-től 24-ig felújításokat végeznek a Keleti pályaudvaron és a Kőbánya felsőig tartó vonalszakaszon, emiatt számos a Keleti és a Nyugati pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul a hétvégén.
500 embert evakuáltak Moszkvában két pályaudvarról január 1-jén. A Kurszkij állomáson nem találtak robbanószerkezetet a bombakereső kutyák.
Péntek 10 órától működik a Nyugati pályaudvarnál megnyitott tranzitzóna, amelyet a migránsok vehetnek igénybe - közölte a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósága (FÖRI) az MTI-vel.
Megnyitották a felújított Nyugati pályaudvart a forgalomnak, hétfőn üzemkezdettől ismét megindult a menetrend szerinti forgalom.
Sikeresen megtörtént az üzempróba vasárnap a Nyugati pályaudvaron a kéthetes karbantartás után, így hétfő hajnaltól újra menetrend szerint indít és fogad személyszállító vonatokat a pályaudvar - tájékoztatta a MÁV kommunikációs igazgatósága az MTI-t. Hétfőtől egyúttal megszűnnek a felújítás idejére bevezetett tömegközlekedési változások is.
Befejeződnek július 5-én éjfélig a Nyugati pályaudvaron a felújítási és karbantartási munkálatok, így július 6-án, hétfőn a hajnali üzemkezdettől megindul a menetrendszerinti forgalom - közölte Lőcsei Virág, a MÁV Zrt. szóvivője csütörtökön az eddig elvégzett munkálatokról tartott sajtótájékoztatón a helyszínen.
A rendőrség ideiglenesen lezárta a budapesti Nyugati pályaudvar csarnokát a vonat- és utasforgalom elől, mert egy gyanús csomagot találtak - közölte a Mávinform vasárnap kora délután az MTI-vel.
Június 22-től július 5-én éjfélig ideiglenesen bezár a Nyugati pályaudvar - közölte honlapján a MÁV-csoport pénteken.