"OBAMA" címkével ellátott hírek
Barack Obama távozó amerikai elnök kormányának lépései provokatívak, céljuk az orosz-amerikai kapcsolatok további aláásása - közölte pénteken Vlagyimir Putyin orosz államfő az orosz diplomaták amerikai kiutasításával kapcsolatban.
Barack Obama amerikai elnök kedden újabb 79 elítéltet részesített kegyelemben.
Barack Obama amerikai elnök szerdán bejelentette, hogy máris "eligazított egy csapatot: dolgozzon keményen a sikeres hatalomváltáson" Donald Trump megválasztott republikánus párti elnökkel.
Az oroszországi rendszeren belül Vlagyimir Putyin orosz elnök igazi vezető, ráadásul sokkal jobb, mint Barack Obama amerikai elnök - fogalmazott Donald Trump republikánus elnökjelölt az MSNBC televízió szerda esti Főparancsnokok fóruma című műsorában.
Barack Obama amerikai elnök helyi idő szerint kedden száztizenegy köztörvényes bűnözőt részesített elnöki kegyelemben vagy mérsékelte a büntetését, s ezzel hatszázhetvenháromra emelkedett azoknak az elítélteknek a száma, akik az elnöknek köszönhetően kiszabadultak vagy a bírói határozat által kiszabottnál jóval kevesebb ideig maradnak börtönben.
Barack Obama elnök feministának tartja magát, legalábbis ez derül ki egy női magazinnak írt cikkéből.
Barack Obama kisebbik lánya az elnöki család egyik kedvenc éttermében végez nyári munkát a massachusettsi Cape Codtól délre fekvő Martha's Vineyard szigetén.
Barack Obama egy nappal lerövidíti európai útját, és a jövő hét elején Dallasba utazik, ahol öt rendőrt öltek meg orvtámadásokban - közölte helyi idő szerint péntek este a Fehér Ház.
Tájékoztatták a NATO-csúcstalálkozó miatt Varsóban tartózkodó amerikai elnököt a dallasi erőszakkal kapcsolatos fejleményekről - közölte pénteken a Fehér Ház szóvivője, Josh Earnest.
A dzsessz nemzetközi napja alkalmából tartottak koncertet péntek este a Fehér Ház kertjében, a szemerkélő eső miatt egy óriási rendezvénysátorban. A vendéglátó Barack Obama amerikai elnök és hitvese, Michelle volt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft