"ODESSZA" címkével ellátott hírek
Tűzvész pusztított hétfőn késő este a dél-ukrajnai Odessza egyik elmegyógyintézetében, a híradások szerint hat ember bennégett.
Szélsőséges ellentüntetők miatt félúton le kellett állítaniuk a szervezőknek a melegek felvonulását vasárnap a dél-ukrajnai Odesszában.
Odesszában több száz oroszpárti tüntető rátámadt vasárnap a városi rendőrkapitányságra azt követelve, hogy engedjék szabadon a pénteken letartóztatott társaikat.
Több tucatnyi halálos áldozata van az Odesszában történt tűzesetnek. Pénteken kigyulladt a szakszervezetek székháza, ide oroszbarát szakadárok menekültek be, miután összecsaptak Kijev-párti aktivistákkal. Az épületben tartózkodók füstmérgezést kaptak, többen pedig abba haltak bele, hogy a lángok elől kiugrottak az ablakokon. Moszkva elítélte és Kijevet tette felelőssé a történtekért. Washington a rend helyreállítására szólította fel Oroszországot és Ukrajnát.
Öten sérültek meg húsvét vasárnap egy utcai lövöldözésben a kelet-ukrajnai Odesszában - közölte hétfőn a városi rendőrség.
Újévi ajándékként plüss nyuszikat és cukorkákat osztogattak a közlekedési rendőrök a dél-ukrajnai Odesszában az autósoknak - adta hírül szerdán a helyi sajtó.
Páncélozott harcjármű és gránátvetők bevetésével ostromolták meg szombat délután ukrán terrorelhárító egységek Odessza belvárosában azt a házat, amelyben azok a csecsen származású hivatásos bérgyilkosok rejtőzködtek, akik egy nappal korábban két rendőrt megöltek, négyet pedig megsebesítettek az elfogásukra indított akció során.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft