"OKLEVÉL" címkével ellátott hírek
Dr. Lizák Anna kapta a Gyomaendrőd Egészségügyéért Elismerő Oklevelet.
A héten értesíti a NAV a gazdálkodókat a minősítés eredményéről. Mintegy 190 ezer cég került adózói életútja alapján a megbízható, jó adózói csoportba. Átlagos besorolást 370 ezer gazdálkodó kapott. Az elmúlt negyedévben elkövetett jogsértések miatt már 70 adózónak kellett rossz, kockázatos minősítést adni.
Befejeződött az első egyetemi juhászkurzus. A tanfolyam résztvevői a három hónapos képzést követően csütörtökön adtak számot tudásukról a Debreceni Egyetemen.
Újkígyós Város Önkormányzata augusztus 20-án, az Első Kenyér ünnepi megemlékezésen adta át az Újkígyós Díszpolgára, valamint az Újkígyósért kitüntető címeket.
Készen kell állni arra, hogy minden kihívásra megfelelő választ adjunk - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán, ahol száztizenkilenc végzős hallgató vehette át oklevelét.
A Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ) kidolgozta és már működteti a szakma önszabályozásaként a "Megbízható tanácsadó" tanúsító rendszert - közölte Maróczi Imre, a szövetség elnöke az MTI-vel.
Az első magyarországi bölcsőde megalapításának 162. évfordulóján az Emberi Erőforrások Minisztériuma „Pro Familiis” Díjjal és miniszteri oklevelek átadásával köszönte meg azoknak a munkáját, akik több évtizedet töltöttek el a kisgyermekek és a családok szolgálatában. A tárca nevében Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár adta át a díjat és a miniszteri elismerő okleveleket Egerben.
Az eddigieknél többet mesélhet majd a turistáknak lakóhelye élő és élettelen természeti értékeiről az a bakonyi szállásadó, aki részt vesz a Bakony–Balaton Geopark geotúra-vezető tanfolyamán.
Kemény éven vannak túl azok, akik jövőre a kormányablak ügyintézői lesznek. Csütörtökön Békéscsabán a kormányhivatal épületében a kemény tanulásnak az eredményét díjazták, hiszen akik megfeleltek, azok átvehették oklevelüket, így jövőre megkezdhetik munkájukat a kormányablakoknál.
Több mint száz Békés megyében dolgozó rendőr és tűzoltó tett az elmúlt hónapokban eredményes rendészeti szakvizsgát. Az ezt tanúsító okleveleket a Rendészeti Alap- és Szakvizsga Bizottság elnöke, dr. Kincses Ildikó rendőr dandártábornok adta át Gyulán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft