"OKOSKÜTYÜ" címkével ellátott hírek
Az új TONE Platinum SE-n egyetlen gombnyomással el lehet indítani a Google Fordítót.
Szakításkor érdemes minden eszközt a gyári állapotára visszaállítani, s a hozzájuk tartozó jelszavakat lecserélni.
Nem feltétlenül kell komoly kiadásokba verni magunkat, ha valamilyen hasznos kis készülékkel vagy kiegészítővel lepnénk meg ismerőseinket. Vagy éppen magunkat. Vagy az okostelefonunkat.
Sok diák – főleg egyetemeken és főiskolákon – laptopon, táblagépen, netán okostelefon jegyzetel. Több kutatás is bizonyította: így jóval nehezebb tanulni, mintha kézzel jegyzetelnénk, és ez meglátszik a jegyeken is.
Elhagyta a kulcscsomóját? Hamarosan nem jelent gondot, sőt, hamarosan kulcsra sem lesz szüksége. A Teodoor nevű okoszár ugyanis már a lépcsőházban felismaeri a házigazdát és kire odaér, ki is nyitja a lakás ajtaját.
A német Haveltec kerékpáros-lakatán nincs se számzár se kulcslyuk, helyette a mobilunk – és egy apró kütyü – segít azt kinyitni.
A SmartGrip egy olyan markolat, mellyel egy a teljesen hagyományos biciklik is felokosíthatók. A kütyü adott helyzetben a kerékpáros életét is megmentheti.
Igen termékenynek ígérkezik a Google idei fejlesztői konferenciája. Android N, virtuális valóság és még egy sor izgalmas bejelentés várható, de az egyik legjobban várt terméket már rögtön az elején bemutatták. Félhet az Amazon Echo, megérkezett a Google otthoni asszisztense, a Home.