"ÖKUMENIKUS SEGÉLYSZERVEZET" címkével ellátott hírek
Több mint 30 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdést adománygyűjtő akcióján - közölte a segélyszervezet az MTI-vel.
Harmincnyolcmillió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor elnevezésű adománygyűjtésén.
A Verona közelében történt buszbaleset másnapján az Ökumenikus Segélyszervezet országos pénzadománygyűjtést hirdetett a sérültek és az áldozatok hozzátartozói javára. Az azóta eltelt időszakban egy emberként mozdult meg az ország, sokan fejezték ki szolidaritásukat és együttérzésüket pénzadományukkal a segélyszervezet honlapján, illetve számlaszámán keresztül. 2017. január 31-én az Ökumenikus Segélyszervezet sajtótájékoztató keretében mondott köszönetet az adományozóknak, mely alkalommal Lehel László ismertette a gyűjtés részleteit és a pénzadomány felhasználásának módját is.
Elkezdték felszabadítani a keresztény és jazidi falvakat a kurdok Moszul ostrománál. Hamarosan kiderül, hány templomot és keresztény közösséget pusztítottak el az iszlamisták, ha sikerül tőlük megtisztítani a településeket. Az Iszlám Állam hamarosan feladhatja a város keleti részét, a dzsihadisták menekülnek.
Nélkülöző és bántalmazott gyerekek megsegítésére fordítja az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalának vasárnapi hívásaiból befolyó összeget.
Ismét nagy mennyiségű, mintegy nyolcvanezer ruha, cipő és játékadomány gyűlt össze az idei Adok-kapok napok jótékonysági akcióban.
Újabb, ezúttal kétszázmillió forint értékű élelmiszersegély-programot indított az Ökumenikus Segélyszervezet Afganisztánban - tájékoztatta a szervezet kommunikációs felelőse kedden az MTI-t.
Első ízben indított saját csapatot az Ökumenikus Segélyszervezet a Csabai Kolbászfesztivál kolbászkészítő versenyén.
Tűzifát juttat a kárpátaljai rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet egy koncert bevételéből - mondta a szervezet kommunikációs igazgatója.
Migráns gyerekeket segített a Magyar Evangélikus Egyház egymillió forintos adományából az Ökumenikus Segélyszervezet, amely szerdán adta át a nagyfai ideiglenes befogadó központban lévők számára a gyerekápolási cikkeket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft