"ÖNGYILKOS" címkével ellátott hírek
Öngyilkos lett egy rab a szombathelyi börtönben vasárnap, a jogerős büntetését töltő férfi a zárkájában felakasztotta magát - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője az MTI-vel.
A hírességekkel foglalkozó TMZ amerikai hírportál értesülése szerint Avicii svéd sztár-DJ valóban önkezével vetett véget életének, miként azt családjának múlt heti közleménye is sejteni engedte.
Öngyilkosságot akart elkövetni annak a tajvani busznak a sofőrje, amely júliusban 24 kínai utassal kigyulladt és kiégett a taojüani repülőtérre vezető autópályán, ez okozta a buszszerencsétlenséget - állapította meg az ügyészségi vizsgálat.
Öngyilkos lett Keith Emerson rockzenész, a legendás progresszív rock együttes, az Emerson, Lake & Palmer társalapítója - közölte a kaliforniai, Santa Monica-i rendőrség helyi idő szerint pénteken.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi rendőrkapitányságának állományába tartozott az a rendőr, aki - az eddigi adatok alapján - szolgálaton kívül, a lakóhelyén maroklőfegyverrel lelőtte kisfiát, majd magával is végzett - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szerdán az MTI-vel.
Megölte élettársát, majd önmagával is végzett egy férfi Tiszaföldváron - írta a police.hu.
Meghalt egy hat hónapos kisfiú és édesapja Budapesten, miután az apa kidobta gyermekét a negyedik emeletről és utánaugrott - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának ügyeletese szombaton az MTI-vel.
A rendőrség számára jelenleg rendelkezésre álló elsődleges adatok szerint szombaton tíz óra körül a Baranya megyei Gödrén egy 36 éves férfi családi veszekedést követően meglőtte 27 éves feleségét, aki a helyszínen életét vesztette - írja vasárnap a police.hu.
A szegedi börtönben péntek este meghalt rab az az osztrák férfi, aki két éve Hummer terepjárójával halálra gázolta Kenéz Imre motoros rendőrt - tudta meg az MTI az ügyet ismerő forrástól szombaton.
A teljesítménykényszer és az iskolai nyomás miatt vet véget életének a legtöbb fiatal Kínában - derül ki egy új tanulmányból.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft