"ÖNGYILKOS MERÉNYLET" címkével ellátott hírek
Öngyilkos merénylők és fegyveresek intéztek támadást hétfőn Kabulban egy rendőrségi épületegyüttes és a közelben lévő iraki nagykövetség ellen - közölték afgán biztonsági tisztviselők.
Legkevesebb huszonöten meghaltak szerdán Damaszkuszban egy öngyilkos robbantó merényletében.
Az ansbachi fesztiválra nem tudott bejutni a 27 éves szíriai, mert nem volt belépője, ezért a bejáratnál robbantotta fel magát. Nem világos, hogy másokat is meg akart-e ölni, vagy csak magát, de a hatóságok egyelőre nem zárták ki az iszlamista szálat az újabb német merényletnél.
Egy békés tüntetés résztvevői között robbantotta felmagát két öngyilkos merénylő szombaton Kabulban. Az utolsó hírek szerint legalább 80 ember halt meg, és eddig 231 sérültről tudnak.
Felrobbantotta magát egy öngyilkos merénylő egy kabuli tiltakozáson, sokan meghaltak és több mint százan megsebesültek.
Negyvenegyre emelkedett a keddi isztambuli terrortámadás halálos áldozatainak száma szerdán, az incidensnek 239 sebesültje van - közölte az isztambuli tartományi kormányzóság.
A kedd esti öngyilkos merényletek következtében lezárt isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér szerdán helyi idő szerint hajnali 2 óra 20 perckor újra kinyitott, és a korábbi rend szerint üzemel - jelentette be Binali Yildirim török miniszterelnök reggel a helyszínen.
A hírek szerint két robbanás történt, és a szemtanúk géppuskalövéseket hallottak a reptér parkolójában. Eddig 36 halottról és 147 sebesültről lehet tudni. Magyarok nincsenek köztük. A török miniszterelnök szerint az Iszlám Állam követte el a merényleteket. Megszólalt Erdogan is, felszólítva a nemzetközi közösséget.
Két női öngyilkos merénylő robbantott egy Nigéria északkeleti részén lévő menekülttábornál, ahol a Boko Haram iszlamista terrorcsoport által elűzött embereknek biztosítottak szállást - közölték csütörtökön helyi tisztviselők. A robbantásában nyolc ember meghalt és legalább 12 megsebesült.
A Hamász radikális palesztin szervezet mártírnak nevezte azt a 19 éves palesztin merénylőt, aki húsz embert megsebesített egy jeruzsálemi busz felrobbantásával, és csütörtökön egy jeruzsálemi kórházban belehalt sebesüléseibe - jelentette csütörtökön a Ynet, a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft