"ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ" címkével ellátott hírek
Egyelőre nem ismeretes, hogy a támadás hány a halálos és sebesült áldozatot követelt - közölték a helyi hatóságok.
Guantánamóról szabadult, jelentős kártérítésben részesített egykori brit fogoly hajtott végre öngyilkos merényletet az iraki Moszul városának közelében.
A terrorszervezet azt állította egy hétfői propaganda üzenetében, hogy az ő "katonája" volt az ansbachi merénylő. Az öngyilkos merénylő lakásán talált mobilon egy olyan videó volt, amelyben támadással fenyegette meg a németeket.
Darwin-díj Afganisztánban: 11 tálib öngyilkos merényletre készült, ám búvóhelyükön elkezdtek játszani egy robbanószerrel teli mellénnyel. A végén 24-en lelték halálukat.
Az iszlamista terrorszervezetek által katonai eszközként használt öngyilkos merénylők "nem teremnek maguktól", tettük hosszú nevelési folyamat eredménye - mondta az Országos Kriminológiai Intézet szakértője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Hat, robbanószerkezettel felszerelt támadóval végzett a rendőrség az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm területen - jelentette az állami média hétfőn.
Egy pesavári keresztény templom előtt robbantotta fel magát egy öngyilkos merénylő vasárnap, tucatnyi hívőt ölve meg akciójával.
Öngyilkos merénylő pokolgéppel megrakott járművével nekihajtott szerdán az egyiptomi biztonsági erők főhadiszállásának a Sínai-félszigeten, négyen meghaltak - közölte az állami televízió.
A merényletben a támadókon kívül életét vesztette az afgán Nemzetbiztonsági Igazgatóság Vardak tartományi parancsnokságának négy fegyveres őre is.
Öngyilkos merényletre készülő férfit öltek meg egy mecset bejáratánál pénteken a pakisztáni főváros, Iszlámábád külvárosában - közölték rendőrségi források.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft