"ÖNGYILKOSSÁG" címkével ellátott hírek
A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.
Holtan találták otthonában Dzso Min Ki dél-koreai színészt, aki ellen szexuális zaklatás miatt folyt rendőrégi vizsgálat.
A szálló pornak, a nitrogén-dioxidnak és a kén-dioxidnak való hosszú távú kitettség összefüggésben áll az öngyilkosság fokozottabb kockázatával – derült ki egy dél-koreai felnőttek adataira épülő friss tanulmányból.
A béke és szeretet ünnepe helyett sokaknak inkább felfokozott stresszt jelent a karácsony, amivel az évek során egyre nehezebb megküzdeni. De miért tud ilyen traumatikus lenni ez az időszak?
Egyelőre nem sikerült beazonosítani.
A Magyar Nemzet forrása szerint az elmúlt egy évben legalább három-négy öngyilkosságot hajtottak végre honvédek.
Egy kulcsra zárt helyiségben találtak rá csütörtökön.
A járókelő és az ablakból kiugró nő is meghalt.
A felnőttkori és a gyerekkori öngyilkosságok hátterében a depresszió és a szerhasználat áll leggyakrabban, ám míg a felnőtteknél a skizofrénia, a gyerekeknél a viselkedészavar a harmadik helyezett - mondja Balázs Judit tanszékvezető egyetemi tanár, a Vadaskerti Gyermekpszichológiai Kórház kutatási- és oktatási igazgatója. Számos tünete van annak, ha egy gyerek vagy fiatalkorú veszélyeztetett, ha ezeket a szülők, tanárok, kortársak észreveszik, azonnal értesíteni kellene a szakembereket. Interjú.
A férfi a tatabányai rendőrkapitányságon vetett véget az életének.