"ÖNGYILKOSSÁG" címkével ellátott hírek
A Magyar Nemzet forrása szerint az elmúlt egy évben legalább három-négy öngyilkosságot hajtottak végre honvédek.
Egy kulcsra zárt helyiségben találtak rá csütörtökön.
A járókelő és az ablakból kiugró nő is meghalt.
A felnőttkori és a gyerekkori öngyilkosságok hátterében a depresszió és a szerhasználat áll leggyakrabban, ám míg a felnőtteknél a skizofrénia, a gyerekeknél a viselkedészavar a harmadik helyezett - mondja Balázs Judit tanszékvezető egyetemi tanár, a Vadaskerti Gyermekpszichológiai Kórház kutatási- és oktatási igazgatója. Számos tünete van annak, ha egy gyerek vagy fiatalkorú veszélyeztetett, ha ezeket a szülők, tanárok, kortársak észreveszik, azonnal értesíteni kellene a szakembereket. Interjú.
A férfi a tatabányai rendőrkapitányságon vetett véget az életének.
Öngyilkos lett egy 9 éves kisfiú a kárpátaljai Nagyberegen azután, hogy egyest kapott az iskolában.
Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és gyermeküket még hétfő este - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Volt barátja akart megölni egy magyar nőt az észak-olaszországi Torinóban vasárnap. A 31 éves nőt volt partnere szakításuk miatt fegyverrel fenyegette meg az utcán, majd a helyszínre érkező rendőrök előtt öngyilkos lett a férfi - jelentette az Ansa olasz hírügynökség.
A 64 éves férfi meghalt, a nőt kórházba szállították.
A falubeliek szerint példás házasságban élt a tragikus körülmények között elhunyt idős pár Vásárosfaluban, így csak találgatják, miért végzett a férj a feleségével, majd magával is.