"ÖNKÉNTESSÉG" címkével ellátott hírek
Önkéntes programot indított a Magyar Vöröskereszt 18 és 22 év közötti fiataloknak - közölte Nagy Gábor a szervezet főigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.
147 Tesco-áruház kinyit vasárnap hajnalban, de a cég állítása szerint csak olyan munkatársak állnak be, akik önként vállalták, hogy vasárnap több pénzért beugranak.
Vállalom! elnevezéssel elindult az Európai Hulladékcsökkentési Hét magyar nyelvű honlapja a hulladékcsökkentés folyamatos ösztönzése érdekében.
Az elmúlt években összesen mintegy 40 ezer fiatal vett részt a 72 óra kompromisszumok nélkül önkéntes akciókban - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
Nyolcezer önkéntes fiatal végez társadalmi munkát szerte az országban péntek reggeltől vasárnap estig. A katolikus, a református és az evangélikus egyház közös kezdeményezéséhez több fővárosi cég is csatlakozott, a kormányzat pedig anyagilag támogatta a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű programot.
Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (Éfosz) önkéntes vállalást fogadott el szerdai közgyűlésén a népegészségügy javulása érdekében, és felhívja a magyarországi élelmiszeripari cégeket, csatlakozzanak kezdeményezésükhöz - közölte a szövetség az MTI-vel.
Az orosházi és a mezőkovácsházi járás valamint Békés megye védelme érdekében hozták létre a mentőcsoportot, amelynek legfőbb jellemzője, hogy alulról szerveződő, önkéntes alapon működő szervezet, és feladata a hivatásos szervek munkájának segítése egy rendkívüli helyzetben.
„Az önkéntesség helyi népszerűsítése, és önkéntes pont létrehozása Mezőkovácsházán” című TÁMOP5.2.2-11/2-2012-0065 projekt nyitókonferenciáját tartották április 24-én a mezőkovácsházi székhelyű Békés Megyei Hunyadi János Közoktatási Intézményben. A konferencián felszólalt Szőke Katalin, a Béthel Alapítvány ügyvezetője, Nagy László, a projekt segítője, valamint Nagy Gábor, a Magyar Vöröskereszt főigazgató-helyettese.
2012. október 4-én déli 12 órakor izgatott diáksereg zsibongott a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény gyomaendrődi telephelye folyosóján a tornaterem előtt. Nem ajándék, vagy jutalomosztásra sorakoztak itt a diákok, sőt. Ők vállalkoztak komoly „véráldozatra”, önkéntes véradóként várták, hogy a Magyar Vöröskereszt dolgozói fogadják őket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft