"ÖNKORMÁNYZAT" címkével ellátott hírek
Békés Város Önkormányzata idén is könnyíteni szeretne a családok anyagi terhein nevelési- és tanévkezdési támogatás formájában.
Több mint száz esetben utalt saját számlájára az abonyi intézmények pénzéből kisebb-nagyobb összegeket egy helyi önkormányzati alkalmazott; a nőt sikkasztással gyanúsítják - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője pénteken az MTI-vel.
Füzesgyarmat Város Képviselő-testülete a 2016. augusztus 19-én az Államalapításunk tiszteletére megrendezett ünnepi testületi ülésén Dr. Pikó Esztert és Balázs Balázst elismerésben részesítette.
Két hónapig kaphatnak nyári munkát 16-25 éves fiatalok, és ez idő alatt akár 200 ezer forintot is kereshetnek. Idén már negyedszer indul el a nyári diákmunka program, még mindig lehet jelentkezni.
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az idén is meghirdeti a Nyári diákmunka programot 1,9 milliárd forintos támogatási összeggel - jelentette be a minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
A kormány szeretné, ha a következő hónapokban az önkormányzatok számlavezetése is a Magyar Államkincstárhoz kerülne - jelentette be varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön, a Magyar Államkincstár fennállásának 20. évfordulóján tartott nemzetközi konferencián Budapesten.
Új jegyzőt köszönthetünk Füzesgyarmaton Dr. Blága János személyében.
Szülinapot, névnap, szabad sajtó napját (ugye az utóbbi március idusához köthető) köszönteni nyolc nappal előtte és utána még ildomos. Ezáltal a korábbi hagyományoknak megfelelően Szarvas Péter, Békéscsaba első embere szerdán sajtó(tájékoztató)reggelit tartott a városháza Mokos termében.
A Békéscsabán megvalósítandó Szent István szobor tervpályázatra 27 alkotás érkezett az ország minden tájáról. A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. által delegált, három fős szakmai zsűri február 16-án, kedden értékelte a műveket és hat alkotást választottak ki.
Nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás miatt emeltek vádat Zalában egy volt önkormányzati dolgozó ellen, aki éveken át összesen csaknem ötmillió forintot emelt ki a házipénztárból - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség az MTI-t.