"ÖNKORMÁNYZAT" címkével ellátott hírek
Olvasónk szerint sehol. Az önkormányzat szerint két helyen is lehet. Szerintünk van több is, de az drága mulatság.
A június 28-ai Csabai Mérlegben Nyaralók címmel megjelent egy rövid írás, melyben többek között az olvasható, hogy a békéscsabai önkormányzat 88 millió forintért elárverezi a balatonszárszói (ex-közgés) üdülőjét.
Békés Város Önkormányzata idén is könnyíteni szeretne a családok anyagi terhein nevelési- és tanévkezdési támogatás formájában.
Több mint száz esetben utalt saját számlájára az abonyi intézmények pénzéből kisebb-nagyobb összegeket egy helyi önkormányzati alkalmazott; a nőt sikkasztással gyanúsítják - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője pénteken az MTI-vel.
Füzesgyarmat Város Képviselő-testülete a 2016. augusztus 19-én az Államalapításunk tiszteletére megrendezett ünnepi testületi ülésén Dr. Pikó Esztert és Balázs Balázst elismerésben részesítette.
Két hónapig kaphatnak nyári munkát 16-25 éves fiatalok, és ez idő alatt akár 200 ezer forintot is kereshetnek. Idén már negyedszer indul el a nyári diákmunka program, még mindig lehet jelentkezni.
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az idén is meghirdeti a Nyári diákmunka programot 1,9 milliárd forintos támogatási összeggel - jelentette be a minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
A kormány szeretné, ha a következő hónapokban az önkormányzatok számlavezetése is a Magyar Államkincstárhoz kerülne - jelentette be varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön, a Magyar Államkincstár fennállásának 20. évfordulóján tartott nemzetközi konferencián Budapesten.
Új jegyzőt köszönthetünk Füzesgyarmaton Dr. Blága János személyében.
Szülinapot, névnap, szabad sajtó napját (ugye az utóbbi március idusához köthető) köszönteni nyolc nappal előtte és utána még ildomos. Ezáltal a korábbi hagyományoknak megfelelően Szarvas Péter, Békéscsaba első embere szerdán sajtó(tájékoztató)reggelit tartott a városháza Mokos termében.