"ÖNKORMÁNYZAT" címkével ellátott hírek
Nem lesznek változások az önkormányzati rendszerben - hangoztatta a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára csütörtökön Hajdúszoboszlón, az országos jegyző-közigazgatási konferencián.
Olvasónk szerint sehol. Az önkormányzat szerint két helyen is lehet. Szerintünk van több is, de az drága mulatság.
A június 28-ai Csabai Mérlegben Nyaralók címmel megjelent egy rövid írás, melyben többek között az olvasható, hogy a békéscsabai önkormányzat 88 millió forintért elárverezi a balatonszárszói (ex-közgés) üdülőjét.
Békés Város Önkormányzata idén is könnyíteni szeretne a családok anyagi terhein nevelési- és tanévkezdési támogatás formájában.
Több mint száz esetben utalt saját számlájára az abonyi intézmények pénzéből kisebb-nagyobb összegeket egy helyi önkormányzati alkalmazott; a nőt sikkasztással gyanúsítják - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője pénteken az MTI-vel.
Füzesgyarmat Város Képviselő-testülete a 2016. augusztus 19-én az Államalapításunk tiszteletére megrendezett ünnepi testületi ülésén Dr. Pikó Esztert és Balázs Balázst elismerésben részesítette.
Két hónapig kaphatnak nyári munkát 16-25 éves fiatalok, és ez idő alatt akár 200 ezer forintot is kereshetnek. Idén már negyedszer indul el a nyári diákmunka program, még mindig lehet jelentkezni.
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az idén is meghirdeti a Nyári diákmunka programot 1,9 milliárd forintos támogatási összeggel - jelentette be a minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
A kormány szeretné, ha a következő hónapokban az önkormányzatok számlavezetése is a Magyar Államkincstárhoz kerülne - jelentette be varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön, a Magyar Államkincstár fennállásának 20. évfordulóján tartott nemzetközi konferencián Budapesten.
Új jegyzőt köszönthetünk Füzesgyarmaton Dr. Blága János személyében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft