"OPTIMISTA" címkével ellátott hírek
Magyarország gazdasági hangulatindexe a legmagasabb az unióban, az országban jelentősen nőt az emberek gazdasági optimizmusa - mondta Regős Gábor, a Századvég közgazdásza az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
Világszerte optimisták a vezérigazgatók, az európaiak 69 százaléka, az ázsiaiak 66 százaléka és az amerikaiak 52 százaléka bízik a növekedésben és a világgazdasági helyzet erősödésében a következő három évben - derült ki a KPMG legfrissebb felméréséből.
A magyarok 13 százaléka szerint egy éven belül jobb lesz a gazdaság, de csak 8 százalékunk hiszi, hogy ez a fizetésünkre is hatással lesz.
Világszerte tízből közel hatan vélik úgy, nem kedveznek a gazdasági folyamatok az álláskeresőknek, míg Magyarországon tízből nyolcan ítélték rossznak a munkaerő-piaci kilátásokat. A komoly válságban lévő országokban a legpesszimistábbak.
Ez az újság nem ír sem Silvio Berlusconi kormányfő botrányairól, sem a munkanélküliségről, a maffiáról pedig végképp nem esik szó. A L'Ottimista című olasz lap immár egy éve csak jó hírekkel szolgál olvasóinak. A főszerkesztő szerint az újság jól kiegészíti Itália laptermését, és újságírói problémát sem lát benne.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft