"OROSHÁZI KÓRHÁZ" címkével ellátott hírek
Két elkötelezett orosházi kezdeményezte, Orosháza önkormányzata pedig csatlakozott ahhoz a jótékonysági akcióhoz, aminek keretében több mint 1,5 millió forint értékű adományt kap az Orosházi Kórház Neurológiai Osztálya.
Az Orosházi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya, a Csecsemő-és Gyermekosztálya valamint Fül-Orr-Gégészeti Részlege is elnyerte 2019-ben a Családbarát Kórházi Osztály Díjat.
Teljessé vált az Orosházi Kórház szülészetén kialakított vajúdószoba felszerelése, így mostantól a vajúdás idején relaxálni, kikapcsolódni is tud az anyuka, nyugodtabban, gyorsabban telik a vajúdás időszaka.
Egy elektromos berendezés füstölt április 16-án 20 óra körül az Orosházi Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának alagsorában. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, gyorsan lokalizálták a helyszínt, így nagy baj nem történt. Az SBO reggelig nem fogad beteget.
Szombaton szünetel a szakrendelés az Orosházi Kórházban.
Február 19-e a Magyar Ápolók Napja. Ezen alkalomból az egyik legrégebben itt dolgozó és az egyik legfiatalabb kollégán keresztül köszöntjük közel 500 szakdolgozónkat.
Több százan osztoztak február 17-én a Táncsics Mihály gimnázium sportcsarnokának küzdőterén, hogy részesei legyenek Rubint Réka Alakreform edzésének. A résztvevők pedig nem csak az egészségükért tettek sokat, hanem támogatták kórházunk gyógyító munkáját is - összesen 476 ezer forinttal.
Felújítjuk az udvari fedett közlekedőt.
Az elmúlt években rengeteg segítség érkezett az Orosházi Kórházba svájci barátainktól, és ez nem volt másként most sem. A közelmúltban ugyanis újabb kamion futott be hozzánk egy svájci kórházból, a Kantonspital Aarauból.
Több tűzoltó egység, önkéntesek és a kórház munkatársai dolgoznak a kórház területén, hogy minél előbb eltüntessék a viharkárokat. A helyreállítási munkák alatt a betegellátás a kórházban és a szakrendelőben is folyamatos.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft