"ORSZÁGJÁRÁS" címkével ellátott hírek
Országjárásba kezd a Fidesz ezen a héten, hogy ezzel is elősegítse a nemzeti konzultáció sikerét - mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek.
A nemzeti konzultáción feltett kérdések témájában országjárásba kezd a Fidesz jövő kedden - jelentette be Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Közterületi kampányolásba és országjárásba kezd a Fidesz, hogy arra buzdítsa a választókat, szavazzanak nemmel az október 2-i kvótareferendumon.
Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai: több mint 250 lakossági fórumot tartanak majd az önkormányzati választási kampány részeként - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.
Újabb országjárásba kezd a Fidesz: január 20. és február 15. között 119 helyen 30 kormánypárti politikus tart fórumot a rezsicsökkentésről - jelentette be Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.
A megújuló védőnői szolgálatról, a várható fejlesztésekről és a védőnők jövőjéről tartottak sajtótájékoztatót hétfőn, Békéscsabán.
Országjáró útra indult csütörtök délben a budapesti Nyugati pályaudvarról a Mátyás Király Mozdony, amelyet Hunyadi Mátyás királlyá választásának 555. évfordulója alkalmából indít el a MÁV.
Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke kedden elmondta, hogy november elején országjárásba kezdtek fideszes politikusok: parlamenti képviselők, a kabinet és a párt elnökségének tagjai, valamint politikai államtitkárok, összesen 43-an. Eddig több mint 40 helyszínen voltak "Nyíregyházától a Dél-Dunántúlig".
Az MSZP által indított rendvédelmi konzultációsorozat 13. helyszíne Békéscsaba volt. Dr. Harangozó Tamás, a párt parlamenti frakcióvezető-helyettese kiemelte, az országjárás során a szakmabeliekkel ülnek össze, és kikérik a véleményüket, miután ismertetik a párt programjának őket érintő részleteit.
Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken ambíciózusságra kérte a szombathelyi Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola tanulóit, arra bíztatva őket, soha ne elégedjenek meg a jelen állapottal, helyette mindig törekedjenek többre.